Nettbutikk

Denne klokken måtte Ed Sheeran vente på i fem år

Ed Sheeran prater og ser ned på håndleddet sitt.
KLOKKEINTERESSERT ARTIST: Ed Sheeran. | Foto: YouTube

Denne klokken måtte Ed Sheeran vente på i fem år

Ed Sheeran prater og ser ned på håndleddet sitt.
KLOKKEINTERESSERT ARTIST: Ed Sheeran. | Foto: YouTube
– Jeg tenkte bare «den kommer når den kommer».

Ed Sheeran er en av verdens største artister og har brukt en god porsjon av sin formue på å kjøpe klokker. Sheeran, som også har skrevet sanger for andre artister, skal være god for over to milliarder kroner. Med andre ord nok til å kjøpe seg en ny klokke i ny og ne.

Den muligheten har han benyttet seg av. Engelskmannen har gjennom store deler av karrieren blitt sett på scenen med Patek Philippe, Hublot, Rolex, Audemars Piguet og Richard Mille på håndleddet.

Den siste tiden har han derimot for det meste gått med én klokke, ifølge ham selv: Patek Philippe Nautilus med referanse 5711.

Nylig stilte han opp på Hodinkee-podcasten The Collector’s Edition og fortalte at han ventet over fem år på den klokken.

– Jeg ble satt på liste for en 5711 hos Tiffany i 2015 eller noe sånt. Jeg tenkte bare «den kommer når den kommer». Og for rundt et år siden ringte Tiffany meg og sa at klokken min var klar. Den ankom på døren bokstavelig talt morgenen som datteren min ble født. Derfor er det en slags lykkeamulett for meg og derfor går jeg med denne hele tiden. Jeg vet egentlig ikke om jeg trenger noen andre klokker…

Sett denne?

Programleder Ben Clymer er selv en rutinert klokkesamler og påpeker at selv Ed Sheeran er nødt til å vente fem år på en Nautilus med Tiffany-stempel. Clymer er forøvrig grunnleggeren av Hodinkee.

– Mange bare antar at du kunne fått den når du ville, men slik er det ikke, sier Clymer.

– Jeg har kjøpt Patek-klokker i nærmere ti år nå, men det er ikke sånn at jeg får dem med en gang. Det er uten tvil fortsatt ting jeg må vente på. Hvis jeg for eksempel hadde bestilt en standard AP Royal Oak i morgen hadde jeg nok fortsatt måttet vente i et par år, sier Sheeran.

Har du sjekket ut vår nettbutikk? Fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!

Under kan du se hele samtalen mellom Sheeran og Clymer. Anbefales!

LES OGSÅ: Denne klokken måtte Ed Sheeran vente på i fem år