Nettbutikk

SISTE: Tudor lanserte Rolex-«homage»

GJØR DET IGJEN: Tudor sin Black Bay Pro blir etter all sannsynlighet nok en hit. | Foto: Tudor

SISTE: Tudor lanserte Rolex-«homage»

GJØR DET IGJEN: Tudor sin Black Bay Pro blir etter all sannsynlighet nok en hit. | Foto: Tudor
Avduket flere nye modeller.

Tudor lanserte i likhet med mange andre klokkemerker nye modeller onsdag. Da åpnet nemlig nemlig Watches & Wonders-messen i Geneve.

Her kan du lese om Rolex sine nylanseringer: Bekreftet: Dette er de nye Rolex-modellene.

Blant høydepunktene finner vi flere helt nye modeller, blant annet Tudor Black Bay-pro og Black Bay GMT S&G.

Black Bay Pro

Førstnevnte er en slags «homage» til den første Rolex Explorer kalt «Steve McQueen» med referanse 1655. Den kommer med GMT-funksjon og er 39 millimeter i diameter. Modellen er tilgjengelig på stållenke og to forskjellige reimer.

Pris: 38 550 kroner.

BLACK BAY PRO: Ny modell fra Tudor. | Foto: Tudor

Black Bay GMT S&G

Black Bay GMT i stål og gull er en annen nylansering fra Tudor. Modellen trekker linjer til Rolex sine «Rootbeer»-klokker og er en GMT-klokke i two tone. Prisen er noe stivere enn hva man er vant til å se fra Tudor, men for rundt 50 000 kroner for man altså en kvalitetsklokke med GMT-funksjon i stål og gull. Denne er også tilgjengelig på lenke og med to forskjellige reimer.

Pris: 53 850 kroner.

STÅL OG GULL: Tudor Black Bay GMT S&G. | Foto: Tudor

Black Bay Chrono S&G

Black Bay Chrono-linjen fikk seg også noen nye tilskudd, nemlig Black Bay Chrono S&G med en mer gull-tung skive. Tidligere har skiven vært sort og øynene vært i gull, men på den nye modellen er det motsatt. Tilgjengelig på lenke, NATO-strap og en skinn-racing-reim.

Pris: 70 050 kroner.

NY KRONOGRAF FRA TUDOR: Black Bay Chrono S&G. | Foto: Tudor

Black Bay S&G

Den vanlige Black Bay-linjen ble også tilført noen nye modeller. Også her dreier det seg om stål og gull. I tillegg kommer den nå også i 31 og 39 millimeter i diameter. Det betyr at linjen inkluderer størrelsene 31, 36, 39 og 41. Black Bay-modellene i stål kommer i 32, 36 og 41. Flere av variantene som ble lansert har også diamanter.

Pris: Fra 50 000 – 65 000 kroner.

NYE MODELLER: Tudor Black Bay S&G. | Foto: Tudor

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår? Vi tilbyr fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!