Nettbutikk

Tror Tudor lanserer ny variant av populær modell: – Alt tyder på det

NÆRMER SEG: Tudor skal snart lansere nye klokker. | Foto: Tudor/YouTube

Tror Tudor lanserer ny variant av populær modell: – Alt tyder på det

NÆRMER SEG: Tudor skal snart lansere nye klokker. | Foto: Tudor/YouTube
Kommer med sin spådom.

Tudor skal i likhet med sitt søsterselskap Rolex lansere nye modeller i slutten av denne måneden. Det hele avdukes på Watches & Wonders i Geneve og det er knyttet store forventninger til hva Tudor kommer med.

YouTube-kanalen Bark & Jack fortalte nylig om sine spådommer for den kommende lanseringen og de mener mye tyder på store nyheter fra Tudor.

– Tudor hadde et stort fjorår. De lanserte masse klokker, nye urverk, forskjellige kassedesign og brukte forskjellige materialer. Men én ting pekte seg ut: De lanserte ikke ett produkt som står skikkelig ut. Et produkt som sier «dette er det produktet. Dette er et produkt som kan kjempe med eller ta over for en klokke som Black Bay eller Pelagos», sier Adrian Barker.

– Med alle de tingene de lanserte (les: urverk, materialer og designendringer), sammen med at de ikke lanserte et produkt som skilte seg spesielt ut og at det i år er ti år siden lanseringen av den første Pelagosen… Jeg kan ta feil, men jeg tror at alt ligger an til at vi får en helt ny Pelagos basert på 2021-endringene.

DYKKERKLOKKE FRA TUDOR: Pelagos FXD. | Foto: Tudor

LES OGSÅ: Rolex-spekulasjoner: Dette tror ryktebørsen blir lansert våren 2022

Ny keramisk utgave fra Tudor?

Pelagos er en populær dykkerklokke fra Tudor som i dag finnes i tre varianter. Den vanlige, en for venstrehendte og en mer teknisk variant laget for den franske marinen som heter FXD.

– Alle urverk som er METAS-sertifisert er ganske «kick-ass». Det ville vært heftig å se en ny Pelagos med en liten endring i designet. Kanskje en helkeramisk variant?, sier Barker vel vitende om at Black Bay-linjen nylig fikk en keramisk modell.

Under ser du en skisse laget av Hodinkee som viser hvordan en ny variant av Pelagos kunne sett ut.

På utkikk etter noen skikkelige fine klokkereimer? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?

I videovinduet under kan du se videoen til Bark & Jack hvor flere merkers mulige lanseringer diskuteres.