Nettbutikk

Derfor kan det hende Haaland takker nei til å bli sponset av et klokkemerke

Haaland på banen og i sofaen.
KLOKKEINTERESSERT FOTBALLSTJERNE: Erling Braut Haaland. Til høyre med en helgull Rolex Daytona på armen. | Foto: Twitter / Instagram

Derfor kan det hende Haaland takker nei til å bli sponset av et klokkemerke

Haaland på banen og i sofaen.
KLOKKEINTERESSERT FOTBALLSTJERNE: Erling Braut Haaland. Til høyre med en helgull Rolex Daytona på armen. | Foto: Twitter / Instagram
– Det er faktisk et godt spørsmål.

Erling Braut Haaland er blant verdens aller heteste fotballspillere.

Med det kommer gode lønninger og nordmannen, som er ventet å tjene rundt 350 millioner kroner i året hvis han bytter klubb, har allerede brukt en liten brøkdel på flere nydelige klokker.

Les mer om dét her: Sjekk Erling Braut Haalands fantastiske klokkesamling.

Flere av fotballens største er sponset av klokkemerker – Kylian Mbappé, Ada Hegerberg og José Mourinho sponses alle av Hublot, IWC sponser London-klubben Tottenham og Italia-manager Roberto Mancini har en egen Richard Mille-modell oppkalt etter seg. David Beckham er kjent som en av Tudors største ambassadører.

Haaland måtte tenkt seg om

Med andre ord kunne en lignende avtale vært aktuell for vår egen Erling Braut Haaland, men i et intervju med Bjerke-magasinet i fjor fortalte 21-åringen at det ikke er sikkert han hadde slått til på en sponsoravtale med et klokkemerke.

– Det er faktisk et godt spørsmål, og da må jeg nok tenke meg litt om, svarte Haaland nylig på spørsmål om «klokkeinteressen er så stor at det ville vært vanskelig å forplikte seg til ett merke» og fortsetter:

– Jeg har noen forskjellige merker, og jeg liker alle veldig godt. Hvis det blir aktuelt måtte jeg jo ta stilling til det, men da måtte jeg sikkert legge klokkene i boksen for en lengre periode. Det ville blitt litt følsomt, men kanskje far ville blitt glad for å ta over klokkene en stund?

Erling Braut Haaland i tre forskjellige situasjoner.
GLAD I KLOKKER: Fotballspiller Erling Braut Haaland. | Foto: Instagram

Har du sjekket ut nettbutikken vår? Vi tilbyr fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!

Mest Rolex

Gjennom sesongene har Haaland blitt avbildet med merker som Audemars Piguet, Hublot og Rolex. Det er uten tvil sistnevnte Haaland har flest forskjellige modeller av, men Rolex er svært lite kjent for å sponse fotballspillere.

Det betyr derimot ikke at den sveitsiske giganten sliter med å bli sett på håndleddene til verdens største fotballstjerner.

Via denne lenken kan du lese hele utgaven av Bjerke-magasinet hvor Borussia Dortmund-profilen er intervjuet.

Haaland med Hublot på armen.
MED HUBLOT PÅ ARMEN: Erling Braut Haaland med en Spirit of Big Bang bare noen uker ut i Dortmund-karrieren. | Foto: Twitter

LES OGSÅ: Klæbo med svindyrt klokkekjøp: – Det var en trøstepremie til meg selv

Sett denne?