Nettbutikk

Lanserer GMT-versjon av meget populær klokke

TIMEX Q: Her i GMT-versjon. | Foto: Timex / Instagram

Lanserer GMT-versjon av meget populær klokke

TIMEX Q: Her i GMT-versjon. | Foto: Timex / Instagram
Ser ut til å treffe planken igjen.

Timex er kanskje ikke merket vi skriver mest om på Klokkr, men de siste årene har de virkelig klart å skape «hype» på linje med flere av de største klokkemerkene.

Spesielt modell-linjen Q Timex har vært en enorm hit for merket som konsentrerer seg om relativt rimelige klokker.

Denne uken lanserte de en ny versjon av Q Timex og vi blir alt annet enn sjokkert om denne også vil dukke hyppig opp i Instagram-feeden fremover.

Modellen heter Q Timex GMT og har, som du kanskje gjettet, en GMT-funksjon (i motsetning til de tidligere utgavene). Klokken kommer enten på stållenke eller gummireim og med forskjellige farger på bezelen.

På utkikk etter noen skikkelige fine klokkereimer? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Quartz og allerede utsolgt

Klokken koster rundt 2000 kroner og varierer noen hundrelapper i pris avhengig av om du velger lenke eller gummireim. Herligheten er 38 millimeter i diameter. Det er en størrelse som vil passe de aller, aller fleste.

Stållenken til de forrige utgavene har fått en del kritikk for å lugge deg i årmhårene, men denne nye modellen har fått et nytt lenke-design. Forhåpentligvis er dette utbedret nå.

Pepsi-varianten er allerede utsolgt, men klokkemerket skriver på Instagram at de fyller på med flere eksemplarer snart.

Klokken er drevet av et sveitsisk quartz-urverk, det vil si at den går på batteri. De tidligere utgavene finnes både med mekanisk urverk og med batteri. Med andre ord er det ingen grunn til å bli overrasket om denne GMT-versjonen også kommer med automatisk urverk på et senere tidspunkt.

Det nye GMT-urverket gjør forresten at klokken er bittelitt tykkere enn de forrige utgavene.

LES OGSÅ: Tudor lager spesialmodell til sitt siste samarbeid