Nettbutikk

Tre klokker som oser suksess: Patek, Vacheron og Cartier

TRE KLOKKER SOM OSER SUKSESS: Hodinkees panel trekker frem tre modeller. | Foto: Skjermdump YouTube

Tre klokker som oser suksess: Patek, Vacheron og Cartier

TRE KLOKKER SOM OSER SUKSESS: Hodinkees panel trekker frem tre modeller. | Foto: Skjermdump YouTube
Fremhever noen fantastiske modeller.

Dameklokker er ikke det som får mest oppmerksomhet i den horologiske verden. Tradisjonelt sett har klokker til kvinner kun vært nedskalerte og diamant- eller perlemorbesatte utgaver av herreklokker.

Men, damer utgjør tross alt halvparten av oss og mange av dem er også ute etter fine klokker. Et klassisk førstegangskjøp kan skje etter at man har fått en ny stilling, lønnsøkning eller fått til noe på et annet område. Neste gang du oppnår noe vil du gjerne kjøpe en til for å markere det, også videre, også videre.

Nylig gikk Hodinkee nærmere inn på tematikken om hvilke dameklokker som oser suksess.

– I dag snakker vi om klokker som betyr suksess! Klokken som vi skaffer oss når vi føler at vi har «made it».

Slik ser listen ut:

Patek Philippe Golden Ellipse, ref. 3546

– Den er 18 karat gull gjennom hele. Kasse, skive, alt. Den har sort romertall, noe som Ellipse vanligvis ikke har, og Calatrava-korset på kronen, sier Brynn Wallner.

– Det er formen som gjør det for meg. Det er nesten et kunstverk. Men blir umiddelbart truffet av hvor vakker den er. I motsetning til de fleste Ellipse-modeller har denne synlige kassehorn og det gjør at det er enkelt å bytte reim. Det er en klokke som man komfortabelt kan ta med på reise. I motsetning til om man går med en gull-Daytona som nesten føles komisk for tiden.

– Jeg føler denne klokken sier uavhengighet. Jeg liker at den ikke så dyr, den koster rundt 60 000 kroner. Dette er uten tvil noe jeg kan kjøpe på egenhånd.

LES OGSÅ: Hodinkee: Dette merket gir best valuta for pengene i bruktmarkedet

Cartier Santos De Cartier i helgull

– Dette er bokstavelig talt Wallstreet-klokka. Jeg tenkte ikke på at Gordon Gekko brukte denne klokken, men utseendet og alt gullet er det som tiltrekker meg, sier Malaika Crawford.

– Dette er den første pilotklokken i verden og det er mye historie bak denne modellen. Å se på en ting å vite at det er mye som følger med klokken og hva den betyr. Jeg kjøpte den på et tidspunkt hvor jeg følte jeg fortjente denne klokken.

Vacheron Patrimony, 36 mm

– Suksess for meg handler om komfort. Fysisk komfort, men også med hvem du er og hva du bringer til bordet. For meg handler ikke suksess om å rope høyt om alt du har oppnådd. Jeg vil helst ikke skille meg ut for mye på klokkefronten, sier Nora Taylor.

– En ting jeg elsker med denne klokken er størrelsen. Den er kun 36 millimeter i diameter og kun 8,1 millimeter tykk. Derfor bærer den diskré og fint selv om det ikke er en liten klokke. Personlig syns jeg rosa gull har et for dårlig rykte.

På utkikk etter noen skikkelige fine klokkereimer? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Under kan du se hele filmen hvor de tre klokkene diskuteres!

Sett denne?