Nettbutikk

De første bruktannonsene for Rolex sin nye GMT «Sprite» har begynt å dukke opp

UTE PÅ BRUKTMARKEDET: Rolex sin 126720VTNR, også kalt «Sprite». | Foto: Rolex.com / faksimile Chrono24

De første bruktannonsene for Rolex sin nye GMT «Sprite» har begynt å dukke opp

UTE PÅ BRUKTMARKEDET: Rolex sin 126720VTNR, også kalt «Sprite». | Foto: Rolex.com / faksimile Chrono24
Ser ut til å bli en meget dyr klokke i bruktmarkedet.

Helt i slutten av mars lanserte Rolex nye modeller (les mer her: Bekreftet: Dette er de nye Rolex-modellene). Den største overraskelsen var at den sveitsiske giganten lansert en ny GMT-Master 2 for venstrehendte. Det vil si at både krone og dato er på motsatt side av det som er vanlig.

Attpåtil fikk modellen en helt ny bezel. Fra før fantes «Pepsi» (rød og blå) og «Batman/Batgirl» (blå og sort). Nylanseringen kom derimot med grønn og sort bezel.

Som alltid tar det litt tid før de nye klokkene kommer ut til butikk og kunder, men nylig ble de første bruktannonsene for referanse 126720VTNR lagt ut.

Og prisen er rimelig drøy

Dette er en modell som koster 111 500 kroner hos forhandler. Brukt er de billigste nå lagt ut for – hold deg fast – 570 000 kroner! Med andre ord over fem ganger så mye som listepris.

Dyreste på 650 000 kroner

Klokken leveres på både Oyster- og jubilee-lenke, slik som de øvrige GMT-Master 2 i stål. Foreløpig virker det ikke å være noen spesiell sammenheng mellom lenke og prisene som de er lagt ut for.

Den rimeligste «Sprite»-modellen, som mange kaller den for, ligger som nevnt på 570 000 kroner. Den dyreste er på hele 648 000 kroner. Nesten seks ganger så mye som listeprisen.

Etter hvert som Rolex produserer mer av denne varianten og stadig flere blir tilgjengelige for offentligheten vil trolig disse bruktprisene falle stort, men Pepsi og Batman/Batgirl ligger alle stødig på over 250 000 kroner i bruktmarkedet.

VÅRKAMPANJE: 20 % på hele nettbutikken – sjekk ut våre skinnreimer, NATO-straps og klokkebokser her!

VILLE PRISER: Rolex sin nye GMT-Master 2 «Sprite» ser ut til å bli dyr i bruktmarkedet. | Foto: Chrono24

Sett denne?