Nettbutikk

Anbefaler folk å droppe én type klokke til dress: – Det funker ikke

DRESS OG KLOKKE: Her med en Rolex 16610LV og en blå dress. | Foto: Unsplash

Anbefaler folk å droppe én type klokke til dress: – Det funker ikke

DRESS OG KLOKKE: Her med en Rolex 16610LV og en blå dress. | Foto: Unsplash
Styr unna når du tar på deg finstasen.

Mai er en måned for festligheter og dressen kan gjøre god nytte for seg både på 17. mai og i konfirmasjoner. Det finnes mange meninger om hvordan type klokke man bør gå med til dress, men stadig flere bruker for eksempel sportsklokker i stål til finstasen.

Klokkr har forøvrig skrevet om bunad og klokkebruk. Les mer her: Kan man gå med klokke til bunad? Dette sier eksperten

Nylig var nettopp festligheter merkedager tema i podcasten Klokkepodden og der fortalte Joakim Bjerke, medprogramleder og fjerde generasjons arving i Urmaker Bjerke, om én type klokke han mener er fy-fy til dressen.

– Akkurat 17. mai er ikke den store dagen for pulsklokker eller Apple Watch, sier han.

Programleder Jim Fossheim stemmer i.

– Jeg må innrømme at pulsklokke til dress funker ikke. Jeg får litt vondt når jeg ser det. Det er få ting jeg mener ikke er akseptabelt. Alle må gjøre det de vil, men personlig syns jeg ikke det ser bra ut. Jeg er ikke så opptatt av hva folk har på seg, men akkurat pulsklokke og dress det vil seg ikke hos meg.

– Det kan jeg være enig i. Jeg tenker at det litt kollisjonskurs med dagen som helhet og så får man heller loggføre skrittene man tar manuelt, hvis det er så viktig. Og så er det jo en veldig fin anledning til å hedre det historiske. Har man bestefars gamle klokke liggende i en skuff så tenker jeg at det er dagen for den. Det er en vesentlig bedre match, sier Bjerke.

LES OGSÅ: – Fire penklokker du enkelt kan «dresse ned»

To dresskledde menn med klokker på armen.
MED DRESS: Og klokke på lanken. | Foto: Unsplash

Sett denne?

På utkikk etter noen skikkelige fine klokkereimer? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!