Nettbutikk

Joshua King: – Hver gang det skjer kjøper jeg meg ny klokke

Joshua King i podcast-studio med en klokke i hånden.
KLOKKEINTERESSERT: Joshua King i podcast-studio med en Rolex Day-Date i hånda. | Foto: Skjermdump YouTube

Joshua King: – Hver gang det skjer kjøper jeg meg ny klokke

Joshua King i podcast-studio med en klokke i hånden.
KLOKKEINTERESSERT: Joshua King i podcast-studio med en Rolex Day-Date i hånda. | Foto: Skjermdump YouTube
Forteller selv.

I likhet med mange av sine lagkamerater og kollegaer har Premier League-spiller Joshua King brukt en liten andel av formuen på fine klokker.

Selv om klokkeinteressen har eksplodert de siste årene kunne 30-åringen nylig fortelle at han har vært interessert i klokker lenge.

– Jeg ble interessert i klokker er på grunn av min tidligere agent. Jeg spurte ham alltid om hvorfor han kjøpte klokker. Han hadde nemlig en Breitling på hånda. Så jeg spurte hvor mye han betalte for den. Jeg var rundt 16-17 år på dette tidspunktet.

– Jeg har klokke på mobilen og kommer aldri til å kjøpe en klokke. Han sa «Nei, Josh. Kjøp deg en klokke hver gang du signerer en avtale!». Som et bevis på at man har oppnådd noe og som man kan beholde som et slags trofé.

– Så da jeg signerte min første kontrakt (i Manchester United, jou.anm) kjøpte jeg en klokke og det er akkurat som tatoveringer. Hvis man først starter klarer man ikke slutte. Det er avhengighetsskapende.

LES OGSÅ: Joshua King vraker Rolex: Dette er mine to favoritt-klokkemerker

KLAR FOR WATFORD: Joshua King, med en Rolex Daytona på armen, da han signerte for ny klubb. | Foto: Instagram

Litt investering også

Joshua King er sett med nydelige (og dyre) klokker fra Rolex, Richard Mille og Patek Philippe på håndleddet.

– Nå er det uansett litt annerledes på grunn av markedet. Jeg startet ikke med å kjøpe klokker for investeringens del. Jeg kjøpte det bare fordi jeg liker klokker.

– Men gjør du det nå? Kjøper for investeringens skyld?, spør programleder og tidligere fotballspiller Kieran Richardson.

– Jeg vil si det er litt begge deler. Jeg ville ikke kjøpt en klokke jeg ikke liker, men hvis man kan kjøpe en klokke til 500 000 kroner og den tripler seg og blir verdt halvannen million… Da er det jo en «no-brainer».

I videovinduet under kan du se Joshua King forteller mer om karrieren og klokkeinteressen.

Sett denne?

VÅRKAMPANJE: 20 % på hele nettbutikken – sjekk ut våre skinnreimer, NATO-straps og klokkebokser her!