Nettbutikk

Odd-Magnus Williamson: Slik kjøpte jeg min første Rolex

TV-FJES OG ROLEX-EIER: Odd Magnus Williamson. | Foto: Rolex.com / Instagram

Odd-Magnus Williamson: Slik kjøpte jeg min første Rolex

TV-FJES OG ROLEX-EIER: Odd Magnus Williamson. | Foto: Rolex.com / Instagram
Forteller i podcast.

Odd-Magnus Williamson er en kjent komiker, skuespiller og filmskaper. 41-åringen har også en stor klokkeinteresse og nylig var han gjest i Urmaker Bjerke-podcasten Klokkepodden.

Der fortalte han blant annet om hvorfor og hvordan han gikk til innkjøp av sin første Rolex: En Sea-Dweller med referanse 116600 fra 2016.

– Det er ikke den eneste klokka jeg har, men det er den eneste klokka jeg har gått med siden kjøpte den for seks år siden.

– Var det noen spesiell anledning du kjøpte den til?, spør programleder Jim Fossheim.

– Ja, det var en spesiell anledning. Min ordentlige klokkeinteresse blomstret da jeg spilte i en TV-serien Nobel. Da hang vi mye med FSK-soldater og mange av dem gikk med Rolex. Det var første gang jeg tenkte «det der var kult», forteller «Odda».

– Jeg hadde pratet med en kompis som er klokkeinteressert og han ba meg vente på en riktig anledning. Sånn at jeg kan hekte den på noe. Noen år i forkant hadde jeg kjøpt en leilighet mens jeg var bakfull. Underveis tenkte jeg at jeg hadde driti meg ut, men heldigvis gikk det riktig vei. Jeg er egentlig livredd kemneren, banker og sånt. Da jeg solgte leiligheten tok jeg pengene jeg tjente og brukte dem på klokke. Nå minner den meg på at jeg ikke skal kjøpe masse ting når jeg er bakfull.

LES OGSÅ: Herman Flesvig om klokkekjøpet: – Da fattern så den tror jeg han mista enda mer hår på hodet

Har doblet seg i verdi

Williamson forteller videre at klokken kostet ham rundt 80 000 kroner. Den konkrete Sea-Dweller-modellen er nå svært populært, blant annet på grunn av at den ble produsert i kort tid og fordi det er den siste Sea-Dwelleren (foreløpig) som er 40 millimeter i diameter, og ligger på rundt det dobbelte i pris på annenhåndsmarkedet.

– Dette var i 2015-2016 og klokkeverden var litt annerledes en det den er nå. Så da var det bare å gå inn på Bjerke og jeg tror til og med jeg fikk rabatt.

– Jeg husker det bare gikk noen måneder før klokken skjøt opp i pris. Det er jo helt koko.

VÅRKAMPANJE: 20 % på hele nettbutikken – sjekk ut våre skinnreimer, NATO-straps og klokkebokser her!

Sett denne?