Nettbutikk

– Tre kronografer som er billigere og bedre (!) enn Rolex Daytona

KRONOGRAFER: Rolex Daytona og dens motparter. | Foto: Rolex.com / Instagram

– Tre kronografer som er billigere og bedre (!) enn Rolex Daytona

KRONOGRAFER: Rolex Daytona og dens motparter. | Foto: Rolex.com / Instagram
Dristig påstand.

Rolex Daytona er en av de mest populære klokkene på markedet. Modellen er svært vanskelig å få tak i hos forhandler og dette fører til skyhøye priser i bruktmarkedet.

Listeprisen på en versjon i stål er rett under 150 000 kroner, mens brukt kan den koste opp mot tre ganger så mye.

Derfor kan det være interessant for mange å se på hvilke alternativer som finnes til Rolex sin ikoniske kronograf.

Nylig publiserte Watchfinder & Co. en video på YouTube hvor de fremhevet tre kronografer de mener bedre og billigere enn Daytona.

Slik ser listen ut:

Breitling Chronoliner

Pris: Fra ca. 50 000 kroner brukt.

– Breitling-navnet klinger kanskje ikke like bra som Rolex, men det skal godt gjøres å finne mange som ikke har hørt om Breitling. De har vært i drift siden 1884 – da lærte Rolex-grunnlegger Hans Wilsdorf seg å gå…

– Chronoliner har et kronometer-sertifisert kronograf-urverk med dato og GMT-funksjon. Den kan bli din for rundt 40 prosent av listeprisen på en Daytona. Denne klokken er et alternativ som slår Daytona i valuta for pengene.

Breguet Type XXI Transatlantique

Pris: Fra ca. 75 000 kroner brukt.

– Enhver klokke med Breguet på skiven er en spesiell klokke. Dette er en Breguet og den er nydelig! Den beste delen? Den er billigere enn Daytona og får «hypen» til å virke rar.

– Urverket er in-house, den er i nydelig utførelse, den har interessante funksjoner, flyback-sekundviser og 24 timers indikator. Fortell meg at ikke dette er et røverkjøp!

LES OGSÅ: Syv gode alternativer til Rolex Daytona

Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Pris: Fra ca. 230 000 kroner.

– Dette er en underkategori av en av de mest ettertraktede modellene fra en av de mest ettertraktede klokkemerkene i verden. Om ti år kan det godt hende vi angrer på at vi ikke skaffet oss en slik.

– Det er ingen tvil om at størrelsen og fargene er mindre elegante enn den originale Royal Oak, men på papiret er det et alternativ som er vanskelig å motstå. Vi snakker tross alt om et medlem av Audemars Piguet Royal Oak-familien med in-house urverk. Alt dette for mer enn 100 000 kroner mindre enn markedsprisen til Daytona.

I videoen under blir de tre klokkene presentert mer inngående.

VÅRKAMPANJE: 20 % på hele nettbutikken – sjekk ut våre skinnreimer, NATO-straps og klokkebokser her!

Sett denne?