Nettbutikk

Instagram-stjernen Andreas Arnhoff: Dette er min «grail»-klokke

KLOKKEINTERESSERT: Eiendomsutvikler og Instagram-stjerne Andreas Arnhoff. | Foto: Instagram @Arnhoff

Instagram-stjernen Andreas Arnhoff: Dette er min «grail»-klokke

KLOKKEINTERESSERT: Eiendomsutvikler og Instagram-stjerne Andreas Arnhoff. | Foto: Instagram @Arnhoff
Gjestet podcast og fortalte om sin klokkeinteresse.

Andreas Arnhoff er noe så sjeldent som en norsk Instagram-stjerne. 32-åringen har vært stor på det sosiale mediet helt siden 2012 og har nærmere 100 000 følgere på sin konto.

Lørenskog-mannen jobber for det meste med eiendomsutvikling, men har i nærmere ti år underholdt og inspirert følgerne sine med bilder av fine biler, morsomme sprell – og ikke minst – klokker. I samlingen er det alt fra Patek til G-Shock via Rolex og Hublot.

Nylig gjestet han podcasten Impressions og der fortalte han blant annet om hvilken klokke som er hans «grail» (eller hellige gral, om du absolutt vil lese det på norsk). Det vil si klokken han aller mest ønsker seg.

– Grailen min er Patek Philippe 5980 i stål med blå skive. Den blir jo bare dyrere og dyrere for hver dag som går. Så ja, det er det som er grailen, men jeg har mye forskjellige klokker, sier Arnhoff.

– Tror du klokkeinteressen har blitt løftet opp av sosiale medier?, spør programlederen ettersom podcasten i stor grad handler om nettopp sosiale medier.

– Det er jo sikkert fordi man har blitt eksponert for det såpass mye. Bestefaren min fra Finnskogen kjørte Subaru. Hvorfor det? Jo, fordi nærmeste bilforhandleren solgte Subaru. Så garantert har man blitt påvirket av sosiale medier selv.

LES OGSÅ: Joshua King vraker Rolex: Dette er mine to favoritt-klokkemerker

Nautilus

5980 er en del av den ekstremt populære Nautilus-serien til Patek Philippe. Modellen er en såkalt «flyback»-kronograf og har i tillegg datovisning. Klokken er drøye 40 millimeter i diameter.

Prisen på herligheten ligger godt over millionen i bruktmarkedet.

Under ser du noen av klokkene Arnhoff har postet i sosiale medier den siste tiden.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?