Nettbutikk

– Jeg tok feil, denne klokken er helt rå!

PELAGOS FXD: Militær dykkerklokke fra Tudor. | Foto: Tudor

– Jeg tok feil, denne klokken er helt rå!

PELAGOS FXD: Militær dykkerklokke fra Tudor. | Foto: Tudor
Har ombestemt seg.

For halvannet år siden lanserte Tudor en ny variant av den populære Pelagos-modellen. I samarbeid med den franske marinen skapte sveitserne nemlig Pelagos FXD.

Klokken er litt annerledes enn resten av Pelagos-familien og øvrige dykkermodeller fra Tudor.

Her er det nemlig ingen lenke og de fastmonterte barettene (eller «spring bars», om du vil) gjør nemlig at denne klokken kun kan brukes på NATO-strap eller gummireim.

Nylig fortalte YouTuberen Watch Gringa at hun ikke fikk et særlig godt førsteinntrykk da Pelagos FXD ble lansert, men at det endret seg totalt da hun fikk prøve klokken.

– Har dere noen gang sett en klokke på internett og tenkt «næ, denne treffer ikke meg»? Og så ser man den i virkeligheten og du får et helt annet inntrykk. Når man får ta og føle på den skjønner man at man har tatt kraftig feil. Det gjelder meg med denne klokken.

– For noen uker siden fikk jeg prøve og bruke denne klokken og jeg har aldri tatt så feil av en klokke. Da denne klokken ble lansert tenkte jeg at jeg ikke likte den. Toveis-bezelen er rar, det er for mye som skjer, jeg liker ikke titan og den er for stor.

– Likevel ble alle mine forutinntattheter motbevist! Jeg tror det er den kuleste Tudoren som ble lansert i 2021. Den er ulik alt annet de tilbyr.

Pelagos FXD er forøvrig 42 millimeter i diameter og kan kjøpes for 37 550 kroner i butikk.

LES OGSÅ: Er Tudor Black Bay Pro for tykk? Vi har testet nylanseringen

Under kan du se Watch Gringa fortelle mer om sitt nye forhold til modellen.

Sett denne?

SOMMERSALG: 25 % rabatt på alt av gummireimer, NATO-straps og reiseetuier i nettbutikken!