Nettbutikk

Seiko lanserer GMT-versjon av populær modell

GMT-VERSJON: Av Seiko 5 Sports. | Foto: Seiko

Seiko lanserer GMT-versjon av populær modell

GMT-VERSJON: Av Seiko 5 Sports. | Foto: Seiko
Nyhetsvarsel | Klokkr

Seiko er kjent for å lage både rimelige og gode klokker. En av deres innstegslinjer er Seiko 5 Sports.

Mange kjenner til Seiko SKX-linjen som var en svært populær dykkerklokke-kolleksjon. Denne ble for noen år siden erstattet av noen spreke 5 Sports-klokker.

Klokkr skrev forøvrig nylig om at man i sommer kan designe sin helt egen variant. Les mer om det her: Stort merke gir deg mulighet til å designe din helt egen klokke.

Nå kommer nok en nyvinning fra Seiko 5 Sports-serien. Onsdag lanserte de nemlig en GMT-versjon av den populære modellen.

– Helt siden lanseringen av Seiko 5 Sports i 1968 har denne kolleksjonen av mekaniske klokker vært synonymt med varighet og pålitelighet, skriver Seiko på sine nettsider.

– Da klokken ble relansert i 2019 ble en ungdommelig dynamikk lagd til. I dag tar linjen nok et steg fremover når man for første gang introduserer et GMT-urverk.

Tre modeller

Den nye GMT-varianten kommer i tre forskjellige utførelser: Sort skive med grå og sort bezel (SSK001K1), blå skive med sort og blå skive (SSK003K1) og oransje skive med sort og grå bezel (SSK005K1). Alle i 42 millimeter i diameter.

I likhet med SKX leveres de med lenke i jubilee-stil.

Kassen på klokken er kun 0,1 millimeter tykkere enn de øvrige kassene og prisen er under 5000 kroner. Modellene vil være tilgjengelig i butikk allerede neste måned.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!