Nettbutikk

Swatch-sjefen med svært dårlige nyheter til nordmenn som vil ha MoonSwatch

MOONSWATCH: Skapte kaos da den ble lansert. Til venstre utenfor en Swatch-butikk i London på lanseringsdagen. | Foto: Klokkr / Swatch

Swatch-sjefen med svært dårlige nyheter til nordmenn som vil ha MoonSwatch

MOONSWATCH: Skapte kaos da den ble lansert. Til venstre utenfor en Swatch-butikk i London på lanseringsdagen. | Foto: Klokkr / Swatch
Ikke bra.

Det er over tre måneder siden lanseringen av MoonSwatch skapte kaos med enorme køer utenfor Swatch-butikkene.

Meldingen fra Swatch Group, som eier både Omega og Swatch, var at MoonSwatch først skulle selges i utvalgte Swatch-butikker rundt om i verden (110 stykker, for å være nøyaktig) og deretter på nett.

Nå kommer det derimot dårlige nyheter fra Swatch-sjef Nick Hayek til alle dem som hadde tenkt til å kjøpe en digitalt.

MoonSwatch kommer ikke til å bli solgt på nett.

Norge har ingen Swatch-butikker og mulighetene for nordmenn blir dermed å reise til en av de utvalgte Swatch-butikkene som selger de elleve modellene.

LES OGSÅ: På Europa-ferie i sommer? Her kan du få tak i MoonSwatch

Slik forklarer Hayek valget om å likevel ikke selge MoonSwatch på nettsidene sine:

– Det er ingen følelser i online kjøp. Dette er en nøye produsert sveitsisk lagd klokke og ikke en vanlig vare. Etter at hele verden var nødt til å holde seg hjemme i to år på grunn av corona var det på tide å få folk ut på gatene og i fysiske butikker, sier han i et stort intervju med Fratello Watches.

Han har følgende beskjed til dem som har reist tomhendt hjem fra en butikk.

– Prøv igjen! Det er flere Swatch-butikker som skal åpnes på steder der det ikke finnes i dag og de vil selge MoonSwatch snart. Som vi allerede har sagt er det ikke begrenset opplag på disse klokkene og litt av opplevelsen er å lete etter en. Ingen tvinger deg til å kjøpe klokken og det er ingen grunn til å kjøpe av flippere. Igjen, det er ikke en limitert produksjon.

SOMMERSALG: 25 % rabatt på alt av gummireimer, NATO-straps og reiseetuier i nettbutikken!

MOONSWATCH: Her i «Moon»-utgaven. | Foto: Swatch

Sett denne?