Nettbutikk

– Derfor får Rolex så mye tyn

ROLEX SUBMARINER: Her i stål og gull.no | Foto: Unsplash

– Derfor får Rolex så mye tyn

ROLEX SUBMARINER: Her i stål og gull.no | Foto: Unsplash
Les grunnene.

Rolex er uten tvil et enormt populært klokkemerke. Samtidig er de også relativt omdiskuterte.

Har du på deg en klokke fra den sveitsiske giganten over en periode kan det for hende at du møter noen som har noe mindre fint å si om modellen eller merket.

Nylig publiserte Teddy Baldassarre en video om fire luksus-klokkemerker som folk elsker å hate til sine 500 000 abonnenter på YouTube.

Produsenten av Submariner, Daytona og GMT-Master var et av merkene på listen og han gå følgende grunn til hvorfor de får så mye tyn.

– Rolex har like stor markedsandel som de neste fem (Cartier, Omega, Longines, Patek Philippe og Audemars Piguet) på listen. Med suksess kommer også noe motstand. Rolex er kanskje mer polariserende enn hatet. Det som trolig er hovedgrunnen til at de får mye hat er tilgjengeligheten og mangelen på åpenhet. Jeg tror Rolex kunne eliminert endel negativt ved å være mer åpne om hvem som får kjøpe hva, sier amerikaneren.

– Det at mange modeller koster to og tre ganger så mye brukt hjelper heller ikke. De har uttalt seg én gang om mangelen på modellene deres. Det er heller ikke det mest innovative selskapet og noen kan oppfatte dem som kjedelige. Til slutt handler det litt om hvem som kjøper disse klokkene. Enhver som jobber seg opp litt penger ender fort opp med en Rolex på hånden.

LES OGSÅ: YouTuber har kåret de fem styggeste (!) Rolex-modellene

Under kan du se hele sekvensen hvor Rolex-motstanden blir diskutert (fra ca. 5:30 ut i klippet).

Sett denne?

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!