Nettbutikk

Disse klokkene har en helt spesiell funksjon

BETAL MED KLOKKE: Med Norske Berg Watches slipper du å finne frem kortet. | Foto: Berg

Disse klokkene har en helt spesiell funksjon

BETAL MED KLOKKE: Med Norske Berg Watches slipper du å finne frem kortet. | Foto: Berg
Attpåtil er de norske.

Vanlige klokker brukes primært til å fortelle tiden og datoen. Med smartklokker har man derimot en haug av funksjoner, men ikke alle vil gå med en ekstra mobil på håndleddet.

Mye på grunn av dette tradisjonelle armbåndsur i vinden som aldri før.

Det norske klokkemerket Berg Watches gir deg imidlertid muligheten til å få en svært nyttig funksjon som også finnes på for eksempel Apple Watch: Du kan nemlig betale med deres analoge klokker.

Det fungerer på nøyaktig samme måte som når du «tæpper» bankkort eller mobil ved betaling. Teknologien er sydd inn i klokkereimen.

Berg Watches inngikk nylig et samarbeid med Curve, en britisk neobank som opererer i 33 land i Europa og er på vei til å lansere i USA.

Curve kobler seg opp mot din daglige bank, for eksempel DNB, og pengene blir trukket fra bankkontoen du er vant til.

En annen stor fordel er at du slipper dyrere gebyrer og valutakonverteringer om du benytter deg av tjenesten i utlandet.

LES OGSÅ: Her spiller den norske OL-medaljøren inn klokkereklame med David Beckham

Først ute

Berg Watches var først ute i verden med analoge klokker som man kan betale med for noen år siden, men det store gjennombruddet lot vente på seg.

Mye av grunnen til dette var mangelen på banker som koblet seg på. Den siste tiden har derimot flere store banker i Norge koblet seg på. Nå kan man bruke mikrokort fra Bank Norwegian og Sparebank1 gruppen, mens man kan koble til via chipen i klokkeremmen med banker som Eika Alliansen, Nordea, SEB sine MasterCard, SAS Eurobonus, Circle K og Nordic Choice.

Samarbeidet med Curve gjør nå at man kan koble seg opp med alle norske banker via Curve kortet.

– Endelig vil våre kunder med kort fra både små og store banker som ikke er våre partnere få muligheten til å betale med sine kort, men også uten ekstra kostnader på transaksjoner når man er ute å reiser. Jeg er selv på reise og ser hvor store påslag mine andre banker legger på når jeg gjør en betaling med klokken eller ett annet kort, Paal Friele Grung. Han er daglig leder og grunnlegger av merket.

Berg Watches satser nå hardt på betaling sammen med Curve framover og vil på sikt introdusere flere nye produkter med betalingsmulighet.

– Vi har stått i det i 4 år og hatt troen på at bankene ville følge med teknologien. Vi var i ferd med å gi opp dette og gå tilbake til å kun tilby kundene våre vanlige klokker man ikke kunne betale med. Men nå skjer det virkelig ting, og vi gleder oss til hva som skjer framover i dette markedet.

SALG: 25 % rabatt på samtlige skinnreimer i nettbutikken vår!

BERG WATCHES: Et norsk klokkemerke. | Foto: Berg

Sett denne?