Nettbutikk

Kardashian-familien ga bort 30 Rolex-klokker i avskjedsgave

GA BORT 30 ROLEXER: Kardashian-familien (innfelt). | Foto: Rolex.com / Twitter

Kardashian-familien ga bort 30 Rolex-klokker i avskjedsgave

GA BORT 30 ROLEXER: Kardashian-familien (innfelt). | Foto: Rolex.com / Twitter
Var i det svært gavmilde hjørnet.

Kardashian/Jenner-familien er en av de mest kjente i USA. Det fører ofte med seg gode penger og angivelig skal Kim, Kourtney, Khloe, Rob (alle Kardashian) og Kris, Kylie, Kendal (alle Jenner) ha en samlet formue på nærmere 20 milliarder kroner.

Mye av deres suksess og status kan knyttes til TV-serien Keeping up with the Kardashians som rundet 20 sesonger fra første sesong i 2007.

For et par år siden ble det kjent at «KUWTK» ikke lenger skulle produseres (selv om serien strengt tatt bare byttet navn og kanal).

Etter siste innspillingsdag ga familien bort 30 Rolex-klokker til menneskene som hadde vært med på å lage TV-serien og følge kjendislivene deres fra innsiden.

Det meldte blant andre TMZ.

Det hele skal ha kostet rundt tre millioner kroner og modellene det dreide seg om er Submariner i stål. Rundt regnet er listeprisen på en slik klokke 100 000 kroner.

Om Kardashian-familien har fått tak i disse klokkene fra en forhandler (og dermed til listepris) vites ikke, men bruktverdien på en Submariner i stål er rundt 150 000 kroner og dermed er tre millioner for alle klokkene et forsiktig estimat.

LES OGSÅ: Watch spotting: Disse klokkene brukes i Succession

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?