Nettbutikk

Det populære merkets sjef: Derfor setter vi ikke alle på venteliste

SJEF I VACHERON CONSTANTIN: Louis Ferla. | Foto: VC

Det populære merkets sjef: Derfor setter vi ikke alle på venteliste

SJEF I VACHERON CONSTANTIN: Louis Ferla. | Foto: VC
– Det er en stor utfordring.

Vacheron Constantin har gjort mye riktig de siste årene. Mye av æren skal administrerende direktør Louis Ferla, som startet i selskapet for seks år siden, ha.

Nylig stilte han opp i et stort intervju med Revolution Watch hvor han blant annet fortalte om hvordan de ser på den store etterspørselen (og det lille tilbudet) for Vacheron Constantin-klokker.

– Det er selvfølgelig enklere å si nei enn ja, men dessverre er vi nødt til å si nei til mange mennesker. Det er en stor utfordring. Vi må si «beklager, denne klokken er ikke tilgjengelig» eller «beklager, du må kanskje vente et år».

– På et tidspunkt virker dette mot sin hensikt hvis ventetiden blir for lang. Hvis vi sier at du må vente et år eller to vil de fleste akseptere dette, men om vi sier seks eller syv år så blir det feil. Vår tilnærming er å adressere kundenes behov selv om det kanskje ikke er nøyaktig det de i utgangspunktet ønsker. Vi kan foreslå en annen klokke som kanskje er lettere og raskere tilgjengelig. For meg handler det om å være ydmyk og engasjert overfor kunden og aldri presse dem til å se på andre ting. Bare hjelpe dem å kanskje utforske noe de ikke har sett på før.

LES OGSÅ: Vacheron Constantin relanserer ikonisk modell

GJENFØDT: Vacheron Constantin 222. | Foto: Vacheron

Overseas mest populær

I likhet med sine motstykker i Patek Philippe, Audemars Piguet og Rolex er det spesielt sportsmodellene til Vacheron som er populære. Hovedsaklig dreier dette seg om Overseas-kolleksjonen.

– Vi vil ikke være et merke som bare har ett type produkt eller markedsstrategi. Vi vil heller ikke ha en overrepresentasjon av én modell eller familie. Går den ut av mote er du plutselig ille ute. Vi ønsker å ha en balansert forretning.

Ferla sier videre at de ønsker å prioritere både eksisterende og nye kunder når det kommer til hvem som får tilgang på deres mest populære modeller.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Gullklokke fra Vacheron på bordet.
OVERSEAS: Vacheron Constantin sin mest populære modell om dagen. Her med tourbillon-komplikasjon. | Foto: Vacheron

Sett denne?