Nettbutikk

Om den nye Omega-modellen: – Det er en dramatisk forskjell

FORBEDRET UTGAVE: Nye Omega Speedmaster 57. | Foto: Omega

Om den nye Omega-modellen: – Det er en dramatisk forskjell

FORBEDRET UTGAVE: Nye Omega Speedmaster 57. | Foto: Omega
Har latt seg imponere.

En av årets klokkelanseringer som har fløyet litt under radaren er Omega Speedmaster 57. Måneklokken (Speedmaster Professional) og MoonSwatch har nemlig stjålet det meste av oppmerksomheten.

Speedmaster 57 er derimot en litt annerledes modell i Speedmaster-familien som nylig ble oppdatert for første gang siden linjen ble lansert i 2013.

Nytt av året er blant annet et manuelt urverk som fører til at klokken er vesentlig tynnere. Den forrige generasjonen hadde automatisk urverk med tilhørende rotor.

Det er en stor oppgradering og forandring, ifølge Time & Tide-grunnlegger Andrew McUtchen som nylig besøkte Omega for å se nærmere på Speedmaster 57.

– Det som overrasker deg umiddelbart med denne klokken, i tillegg til at den har et nydelig design, er hvor tynn den er. I mitt hode er det en dramatisk forskjell. Det er en dramatisk reduksjon. Et enorm gap, sier han.

Sammenlignet med den forrige generasjonen er det faktisk hele tre millimeter forskjell. Det høres kanskje lite ut, men i følelse og prosent er det stor forskjell.

Totalt er den nye Speedmaster 57 rett under 13 millimeter tykk. Det gjør den tynnere enn den Speedmaster Professional (måneklokken).

LES OGSÅ: Slik gikk det med Speedmaster-salget etter lanseringen av MoonSwatch

NYTT URVERK: Kaliber 9906 i Omega Speedmaster 57. | Foto: Omega

Totalforandret bæreopplevelse

Den redesignede kassen på den nye versjonen gir dermed en ganske annen følelse enn på foregående modell.

– I en verden hvor passform, følelse, vekt og ergonomi virker å være viktigere enn noensinne… Derfor blir den totalt forandret i hvordan klokken bærer på håndleddet.

Speedmaster 57 kommer med fire forskjellige skiver: Sort med patina-lignende timemarkører, mørkeblå, mørkegrønn og burgunderrød.

Den er tilgjengelig på enten skinnreim eller lenke og koster rundt 100 000 kroner.

NY SPEEDMASTER 57: Fra Omega. | Foto: Omega

Under kan du se hele besøket hos Omega hvor Speedmaster 57 var i fokus.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?