Nettbutikk

Anbefaler fem klokker som passer perfekt nå i høst

TUDOR: Her med sin Black Bay Bronze. | Foto: Tudor

Anbefaler fem klokker som passer perfekt nå i høst

TUDOR: Her med sin Black Bay Bronze. | Foto: Tudor
Tre for ham og to for henne.

Høsten er godt over oss og det er mørkere tider i vente.

Heldigvis er det mye som skjer i klokkeverden og høsten er en tid hvor man virkelig kan få frem de fine fargene på klokkene sine.

Og da har vi ikke en gang nevnt julebordssesongen som bare er en måneds tid unna.

Nylig trakk Urmaker Bjerke frem fem modeller fra sitt sortiment som de mener passer ekstra godt i høst.

– Høsten har allerede gjort sitt inntog og vi ser stadig gradestokken krype nedover mot frysepunktet. Når dagene blir kortere og mørkere, er lume på tallskiven virkelig noe som lyser opp dagene. Høsten er også tiden for skinn og lær, så hvorfor ikke la lenken hvile noen måneder, mens klokken prydes med en ny skinnrem? Høsten er synonym med mørkere toner og gjerne klokker i duse farger, skrive de.

Under ser du hvilke høstklokker de trekker frem.

1. Tudor Black Bay Bronze (43 mm)

Pris: 41 150 kroner.

– Kassen i bronse gjør at uret får et behagelig uttrykk og gjør seg ekstremt godt sammen med den mørkegrå bezelen og skiven. Denne kombinasjonen gjør seg godt som hverdagsklokke, men kan også brukes til finere anledninger.

TETT PÅ: Tudor Black Bay Bronze. | Foto: Tudor

2. Jaeger-LeCoultre Reverso Classic Medium Small Seconds (42,9 mm)

Pris: 92 500 kroner.

– Med den elegante, brune skinnremmen fra Fagliano kolleksjonen er dette en modell skapt for høsten. Reverso har et slankt og elegant utrykk og er med god grunn et ikon i den sveitsiske klokkebransjen.

JAEGER-LECOULTRE: Reverso Classic Medium Small Seconds. | Foto: JLC

LES OGSÅ: – 9 ikoniske penklokker du trenger minst én av i samlingen

3. Panerai Luminor Base (44 mm)

Pris: 71 500 kroner.

– For den som er på utkikk etter en mer sportslig modell for høsten, er Panerai sin Luminor Base 44 det perfektet valget. Denne modellen kommer på en brun skinnrem, som er svært passende for årstiden. 

4. Vacheron Constantin Égérie Quartz (30 mm)

Pris: 237 800 kroner.

– En av de virkelig elegante høstklokkene er denne Égérie modellen fra Vacheron Constantin. Med en unik datovisning, samt bezel utsmykket med diamanter og tallskiven med det elegante guilloché mønsteret, blir dette det ultimate selskapsuret. 

ELEGANT FRA VACHERON CONSTANTIN: Her med modellen Vacheron Constantin Égérie Quartz. | Foto: Vacheron

Omega Constellation Manhattan (28 mm)

Pris: 102 000 kroner.

– Omega sin Constellation er en evig klassiker med en moderne kombinasjon av stål og OMEGA sitt sedna gull. Den matchende brune skiven gjør seg perfekt til sedna gullet og de varme tonene i høstværet.

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!

Sett denne?