Nettbutikk

David Beckham: Slik ble jeg interessert i klokker

KLOKKEINTERESSERT: Tudor-ambassadør David Beckham. | Foto: Tudor

David Beckham: Slik ble jeg interessert i klokker

KLOKKEINTERESSERT: Tudor-ambassadør David Beckham. | Foto: Tudor
Den tidligere fotballstjernen forteller.

I likhet med mange fotballspillere er David Beckham interessert i klokker.

De siste årene har han vært ambassadør for Tudor. Også før dette ble han ofte observert med herlige klokker på armen.

Klokkr var nylig til stede på et arrangement med Tudor og Beckham i Stockholm. Der fikk han spørsmål om hvordan han ble interessert i klokker.

– Jeg tror at jeg alltid har vært interessert i klokker. En av de første tingene jeg kjøpte med lønnen min fra Manchester United – som på den tiden var 27.50 pund i uken – var en klokke. Jeg sparte opp til en klokke fra et merke jeg ikke skal nevne, men jeg har alltid elsket klokker, sier han.

– Jeg var 16 år da så man kan si at jeg har vært ordentlig interessert i klokker siden den gang.

– Bestefaren min hadde et par gamle Rolex-klokker som han brukte ved spesielle anledninger, så jeg har alltid elsket klokker. Folk jeg har sett opp til har alltid hatt på seg klokke til spesielle anledninger. Enten det var en bursdag, i julen eller på nyttårsaften. Så jeg har egentlig alltid vært interessert i klokker.

LES OGSÅ: Her spiller den norske OL-medaljøren inn klokkereklame med David Beckham

TUDOR-AMBASSADØR: David Beckham med en Ranger på armen. | Foto: Tudor

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!