Nettbutikk

– Fem klokkemerker jeg aldri ville brukt penger på

TØFFE OG BARSKE: IWC (t.v) og Bremont. | Foto: IWC / Bremont.com

– Fem klokkemerker jeg aldri ville brukt penger på

TØFFE OG BARSKE: IWC (t.v) og Bremont. | Foto: IWC / Bremont.com
Rene ord for penga.

Just One More Watch er en YouTube-kanal som fokuserer på rimelige klokker i all hovedsak.

Kanalen har rundt 250 000 abonnenter og nærmer seg 1000 videoer.

Nylig publiserte Jody Musgrove, mannen bak, en video hvor han forteller om fem merker han aldri ville brukt penger på.

– Jeg vil aldri bruke et eneste øre på klokker fra disse merkene. Jeg vet hva du tenker «Jody, du kommer til å snakke om masse dyre merker som du ikke vil kjøpe fordi du er gjerrig». Vel, du tar ikke helt feil. Noen av merkene er utenfor min kjøpskraft, men selv om jeg hadde pengene ville jeg aldri kjøpt dem.

– Og jeg kommer ikke til å inkludere merker som Richard Mille og Hublot. Man får ikke noe kred for lavthengende frukter og de eneste som går med disse klokkene er de som får betalt å gjøre det. Det sier vel sitt.

– Jeg kommer heller ikke snakke om MVMT, Daniel Wellington, Vincero eller noen av de andre «Instagram-søppel-merkene» fordi de er nettopp det.

Under ser du hvilke fem merker Just One More Watch aldri ville brukt penger på.

1. IWC

– Dette er egentlig et merke jeg liker. Kall meg gjerne overfladisk, men hvis jeg skal bruke 100 000 kroner på en klokke vil jeg at det skal se ut som jeg har brukt 100 000 kroner på en klokke. Det er problemet med flieger-klokker. De ser like ut alle sammen.

IWC MARK XVIII: Her med hvit skive. | Foto: IWC.com

2. Bremont

– Dette merket gjør ingenting for meg. Jeg skjønner ikke appellen her i det hele tatt. Verken markedsføringsprofilen eller designet.

BREMONT: Et relativt nytt klokkemerke. | Foto: Bremont.com

3. Mido

– Jeg har sett på to modeller (Ocean Star Rainbow og Ocean Star GMT) som var OK, men det er det. Det ingenting annet i katalogen deres som er verdt å merke seg. Resten er bare karakterløse hverdags/penklokker. Det er greit, for klokkene deres er nok ikke ment for meg uansett.

LES OGSÅ: Mener du heller bør kjøpe et av disse to merkene istedenfor MoonSwatch

4. Moteklokker / Merker som egentlig driver med noe annet

– Du vet hva jeg mener. For eksempel Calvin Klein. Jeg kan godt kjøpe underbuksene deres, men ikke klokkene. Jeg kan kjøpe Adidas-sko, men ikke klokkene deres. Også videre, også videre.

5. Meistersinger

– Dette merket selger kun klokker med én hånd (24-timers visning, jou.anm). Jeg lagde en video på en slik klokke en gang og da sa jeg at det er klokken for dem som bokstavelig talt alt annet. Jeg er ikke der, kommer ikke til å komme dit og vil ikke være der. De er ikke spesielt rimelig heller.

Under ser du hele filmen hvor Jody forteller om hver av de fem i detalj.

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!

Sett denne?