Nettbutikk

Norske Norrøna har laget klokke med anerkjent klokkemerke fra Sveits

NYTT SAMARBEID: Mellom det norske Norrøna og klokkemerket Ulysse Nardin. | Foto: Instagram / Ulysse Nardin

Norske Norrøna har laget klokke med anerkjent klokkemerke fra Sveits

NYTT SAMARBEID: Mellom det norske Norrøna og klokkemerket Ulysse Nardin. | Foto: Instagram / Ulysse Nardin
Nyhetsvarsel | Klokkr

Norske Norrøna er mest kjent for yttertøy og turutstyr. Nå har de derimot fått logoen sin på klokken til en anerkjent sveitsisk klokkeprodusent.

Sist helg begynte det nemlig å dukke opp bilder og videoer i de sosiale mediene til både Norrøna og Ulysse Nardin.

Onsdag omtalte Tidssonen nyheten.

– Nyheten har fått navnet Diver Norrøna Arctic Night, og er grovt sett en variasjon på Ulysse Nardins eksisterende Diver på 44 mm. Plattformen ble opprinnelig introdusert i 2018, men har senere gjennomgått flere justeringer av både teknisk og estetisk art, skriver de.

– Logoen til Norrøna er plassert på underskiven for små sekunder, og har også funnet veien til safirglasset i baklokket.

Prisen på det hele er riktignok ganske saftig: De 29 produserte eksemplarene skal selges for 110 000 kroner. Da får man til gjengeld med en Norrøna-jakke med begge merkene sin logo.

– Mer enn en klokke, mer enn et nytt samarbeider, mer enn et nytt partnerskap. Vi engasjerer oss for bærekraftighet. Ulysse Nardin tar det et steg videre, skriver klokkemerket på en av sine Instagram-poster om klokken.

Bærekraftig modell

Klokken er 44 millimeter i diameter, har dykkerbezel og er laget av blant annet et karbonkompositt, plast fra brukte fiskegarn og resirkulert stål.

– Ifølge Norrøna er modellen den mest bærekraftig produserte klokken i hele porteføljen til Ulysse Nardin. Nettopp et felles engasjement for miljø og bærekraft nevnes også som en av drivkreftene bak samarbeidet, skriver Tidssonen videre.

Eventyrer Børge Ousland samarbeider forøvrig med begge merker.

Om du ønsker å se eller kjøpe klokke og jakke skal dette være mulig på Norrøna sin flaggskipbutikk i Akersgata i Oslo.