Nettbutikk

Fire mikromerker som faktisk holder seg i verdi

MIKROMERKER: Lorier (t.v) og Baltic. | Foto: Instagram

Fire mikromerker som faktisk holder seg i verdi

MIKROMERKER: Lorier (t.v) og Baltic. | Foto: Instagram
Og som man kan få tak i.

Mikromerker kan gi deg mye for pengene. Ofte selges disse på nett rett fra produsent til sluttbruker og dermed er det ingen mellomledd som skal ha penger.

Likevel kan ofte klokker fra mikromerker synke i verdi den dagen man gjennomfører kjøpet.

Unntaket er selvfølgelig når det en relativt sjelden gang i blant er et mikromerke som virkelig treffer en nerve og som naturlig nok ikke har så stor produksjon.

Nylig trakk klokkenettstedet Time & Tide frem fire mikromerker som faktisk er mulig å få tak i og som holder seg i verdi.

Zelos

– Zelos har en av de sterkeste merkevarene noe mikromerke har klart å skape. De blir til og med kopiert på Amazon. Hvis imitasjon er den sterkeste form for smiger taler det sitt tydelige språk for Zelos.

– Takket være deres rykte for kvalitet, stil og holdbarhet vil enhver Zelos du kjøper ganske sikkert holde seg i verdi.

LES OGSÅ: Har rangert de mest populære klokkene etter hvor godt de holder seg i verdi

Dan Henry

– Noen vil kanskje hevde at Dan Henry ikke lenger er et mikromerke når man ser på hvor stor suksess de har hatt. De har likevel beholdt sin uavhengighet og den individuelle ånden de har hatt siden starten.

– Merket lager rimelige homage-klokker til spesifikke æraer bedre enn de fleste og de vet nøyaktig hva de skal legge vekt på. Dette er en av grunnene til at klokkene deres holder seg i verdi.

Lorier

– Lorier slo gjennom med sin Neptune-dykkerklokke som kombinerte elementer fra klassiske vintage-klokker og sofistikert «old school»-sjarm. Siden da har nydelige modeller som Falcon og Zephyr slått følge. Om du liker fine ting på budsjett har dette mikromerket mye å tilby. Blant klokkeentusiaster er Lorier kjent for å beholde en god porsjon av sin verdi.

Baltic

– Baltic er nesten med på enhver positiv liste med mikromerker. De var en av de første til å ri popularitetsbølgen takket være deres nydelige Aquascaphe. Det franske merket fanger essensen av 1960-tall-stilen og nå har de fylt på med Bicompax, MR01, HMS 022 og flere andre. Deres tidløse design holder verdien.

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!

Sett denne?