Nettbutikk

Stusser over Rolex-modellen: – Hvem er den laget for?

ROLEX-KRONE: Den velkjente kronen. På kronen. | Foto: Rolex

Stusser over Rolex-modellen: – Hvem er den laget for?

ROLEX-KRONE: Den velkjente kronen. På kronen. | Foto: Rolex
Skjønner seg ikke helt på klokken.

Tirsdag ble de fleste tatt på senga da Rolex ut av det blå lanserte en helt ny modell. Les mer om det her: Rolex lanserer splitter ny modell.

Nyheten heter Deepsea Challenge og er verdens mest vanntette klokke. På skiven står det 11 000 (!) meter og klokken er laget i titanium. Det har Rolex aldri gjort før.

Spesielt størrelsen gjør at dette er et ur som ikke passer hvem som helst: Den «vanlige» Deepsea-modellen er 44 millimeter. Nye Deepsea Challenge er derimot hele 50 millimeter i diameter. Tykkelsen er rundt det dobbelte av normale klokker og er godt over to centimeter tykk.

Klokkenettstedet Time & Tide har ikke klart å få helt taket på hvem denne klokken egentlig er laget for.

– Selv om det er kult med et helt nytt materiale – størrelsen og prisen tatt i betraktning: Hvem er egentlig denne 50 millimeter store Deepsea Challenge laget for?, spør de seg.

Prisen på klokken er forøvrig nesten 300 000 kroner. Det er ganske tett på prisene som Rolex tar for sine gullmodeller.

NY MODELL: Rolex Deepsea Challenge. | Foto: Rolex.com

– Hvem andre enn Cameron?

– Den er definitivt ikke rimelig og den har definitivt ikke en størrelse som passer på særlig mange håndledd. Så hvis vi vet at denne klokkene ikke er for den gjennomsnittlige luksusklokke-kjøper, hvem andre enn James Cameron er den egentlig laget for?

Hollywood-regissør James Cameron har vært tett knyttet til Deepsea-serien og den nylanserte Deepsea Challenge baserer seg på en prototype laget til da Cameron var på verdens dypeste punkt.

Noen vil nok alltids ønske seg klokken, ifølge Time & Tide.

– Rolex-samlere, uavhengig av om den passer deres håndledd eller livsstil, vil sannsynligvis være interesserte i å kjøpe denne historiske Rolexen. Den markerer en milepæl for merket og selvfølgelig det at den kan gå rekorddypt. Fra et kjendis-perspektiv er du nødt til å være en del av The Expandables eller Fast & Furious for at denne klokken skal se bra ut på hånden. Ser du bort fra The Rock og Sylvester Stallone vil det bli for mye klokke å bære. Sist, men ikke minst har man flipperne som vil prøve å få tak i denne modellen og de bryr seg heller ikke om størrelsen.

LES OGSÅ: Derfor har denne Rolex-modellen fått kallenavn etter en Hollywood-stjerne

DEEPSEA CHALLENGE: Ny dykkerklokke fra Rolex. | Foto: Rolex.com

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!

Sett denne?