Nettbutikk

Hodinkee: Dette er årets klokke i 2022

2022: Et innholdsrik klokkeår. | Foto: Unsplash

Hodinkee: Dette er årets klokke i 2022

2022: Et innholdsrik klokkeår. | Foto: Unsplash
Aldri noen tvil.

Det har blitt lansert mange klokker det siste året. Tudor stilte opp med blant annet Black Bay Pro, Ranger og Pelagos 39, Rolex lanserte en GMT-Master 2 for venstrehendte, Audemars Piguet feirer Royal Oak sitt 50 års-jubileum med en referanse og Patek Philippe gjenopplivet Nautilus.

Likevel er det én klokkelansering som troner over alle de andre: Omega og Swatch sin MoonSwatch.

Hodinkee har kåret modellen til årets klokke i 2022.

– Folk lå i telt. Politiet måtte kontrollere massene. I et kort øyeblikk var verdens mest populære produkt et armbåndsur. Spør du oss er enhver klokke som skaper den begeistringen en god ting. Spesielt når den klokken drar linjene tilbake til Omega Speedmaster, en gammel favoritt.

– Det viser seg at selv mange måneder senere ønsker samlere å rive med seg denne fra butikkhyllene. Dem globale ekstasen over denne lanseringen kan ikke bli oversett, skriver de.

Hodinkee forteller videre at serverne deres holdt på å bryte sammen da nyheten om MoonSwatch ble offentliggjort og at deres anmeldelse av klokken er den nest mest leste artikkelen på Hodinkee noensinne. De har holdt på i drøye tolv år.

– Vi var besatt av den. Det var mange andre også. Om mange år, når man ser på horologiens historie, vil dette være en lansering som blir studert som et genialt fenomen.

Ikke fått tak i MoonSwatch? Sjekk ut: Fem alternativer til MoonSwatch

MOONSWATCH: Kaos utenfor Swatch-butikk i London på lanseringsdagen. | Foto: Klokkr / Swatch

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!