Nettbutikk

Jennifer Aniston røper sin favorittklokke og hvorfor hun ikke investerer i klokker

KLOKKEINTERESSERT SKUESPILLER: Jennifer Aniston med Chopard Rolex på armen. | Foto: Twitter / Instagram

Jennifer Aniston røper sin favorittklokke og hvorfor hun ikke investerer i klokker

KLOKKEINTERESSERT SKUESPILLER: Jennifer Aniston med Chopard Rolex på armen. | Foto: Twitter / Instagram
Har lenge vært interessert i klokker.

Jennifer Aniston har vært en av de mest kjente skuespillerne i Hollywood de siste 30 årene. Den tidligere Friends-stjernen er også ofte sett med en nydelig klokke på armen.

Kanskje mest berømt er Aniston for å ha Rolex Day-Date på armen og i et intervju for et par år siden røpet hun at det er hennes favorittklokke.

– Min favorittklokke er en Rolex Day-Date «President» i gull. Den er ikke liten, men for en en skjønnhet! Til andre anledninger kan jeg bruke min Rolex Milgauss eller min Lady Datejust. Uansett hvilket arrangement jeg skal på, uansett hva jeg har på meg, dette er klokker som aldri vil gå av mote, sa hun ifølge Watchpro.

Hun forteller også om at hun tidlig kjøpte seg en ordentlig klokke.

– Det var en vintage Rolex som kostet meg nesten alle sparepengene mine. Jeg var livredd for å miste den, men har aldri angret på at jeg kjøpte den.

Derfor «investerer» hun ikke i klokker

53-åringen har tjent gode penger på sin skuespillerjobb, men har aldri sett på klokker som en investering eller en trygg havn å plassere penger.

– Jeg har aldri gjort det. Jeg vurderer hvordan den ser ut og prøver å se for meg at jeg skal bruke den over flere år. Akkurat som jeg gjør med klær. Jeg tenker på hvordan den vil tåle tidens tann. Det har aldri slått meg at jeg skal kjøpe en klokke som en investering eller at den skal gå opp i verdig og tjene penger.

I tillegg til klokkene Jennifer Aniston selv nevner har hun blitt sett med flere andre Rolex-modeller, Cartier og Chopard.

SE OGSÅ: Watch spotting: Jay-Z sin spinnville klokkesamling

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!