Nettbutikk

Julegavetips fra nettbutikken: 10 ting du kan gi bort eller ønske deg

En fin reim av skinn ligger på bordet.
KVALITETSPRODUKTER: Skinnreim, NATO-strap og reiseetui er blant noen av tingene du kan finne i vår nettbutikk. | Foto: Tioverti

Julegavetips fra nettbutikken: 10 ting du kan gi bort eller ønske deg

En fin reim av skinn ligger på bordet.
KVALITETSPRODUKTER: Skinnreim, NATO-strap og reiseetui er blant noen av tingene du kan finne i vår nettbutikk. | Foto: Tioverti
[Egenreklame] Fra 199 kroner og opp til 1699.

Julen er rett rundt hjørnet, men først må vi (dessverre?) gjennom gavehandlingen.

Heldigvis kan man kjøpe mange fine gaver i vår nettbutikk – eller sende link til nettbutikken til noen som spør om hva du ønsker deg til jul.

Under har vi trukket frem ti varer vi mener er gode julegavetips. Forhåpentligvis er du enig i hvert fall et par av dem.

Vi selger klokkebokser, skinnreimer, NATO-straps, reiseetuier og gummireimer. Pluss litt til.

* Bruk koden «Advent» i kassen eller klikk deg inn via denne lenken for 20 % rabatt på ditt kjøp! *

Vi anbefaler bestilling før 19. desember og sender uansett fortløpende frem til julaften!

Som du kanskje vet er alle vår skinnprodukter laget i ekte skinn og samtlige reimer er laget av en anerkjent produsent i Italia. Prisene varierer fra 199 kroner til 1699 kroner og i listen vår har vi lagt dem fra rimeligst til dyrest.

Alle våre varer sendes fra lageret vårt i Oslo i løpet av 1-2 arbeidsdager og samtlige ordre over 500 kroner har gratis frakt.

Under ser du hva vi anbefaler å gi eller ønske seg i julegave.

1. Reiseetui i ekte skinn

Pris: 199,-

Praktisk og nett «pouch» om du skal ut på reise, sende en klokke eller bare oppbevare den i hjemmet. Tilgjengelig i fargene blå, kaffebrun, lysebrun og rød.

2. Premium NATO-strap

Pris: 399,-

Pen og svært behagelig NATO-reim fra Italia. Laget i premium nylon og må ikke forveksles med de rimeligere NATO-reimene i vesentlig lavere kvalitet. Tilgjengelig i fargene grønn, sort, blå og beige. Anbefales!

3. Gummireim

Pris: 399,-

Solid og slitesterk gummireim. Perfekt for dem som skal sydover i vinter eller har en aktiv livsstil. Tilgjengelig i blå, sort og med militærmønster. Mye for pengene!

4. Klokkeetui i ekte skinn

Pris: 499,-

Svært praktisk klokkeetui med plass til to store eller tre normale/mindre klokker. Tilgjengelig i både brunt og svart skinn. En av våre bestselgere!

5. Klassisk cognacfarget reim av kalveskinn

Pris: 499,-

En fin skinnreim blir aldri feil. Spesielt på denne tiden av året. Tilgjengelig i tre forskjellige størrelser (bredder) og også i sort.

6. Vintage-inspirert NATO-reim i ekte skinn

Pris: 599,-

For dem som ønsker en barsk og litt annerledes NATO-reim. Passe bra til sporty og tøffe klokker. Tilgjengelig i to størrelser.

7. Semsket skinnreim

Pris: 599,-

En elegant klokkereim i semsket skinn av god kvalitet. De synlige sømmene gir den et litt vintage-inspirert preg. Tilgjengelig i beige, mørkegrønn og mørkeblå, samt i tre forskjellige størrelser.

8. Vintage skinnreim i Horween-lær

Pris: 699,-

Denne strapen er laget av amerikansk Horween-lær som er kjent for å være av meget høy kvalitet. Læret blir produsert i USA av selskapet som lager lær til NFLs amerikanske fotballer og NBA-basketballer. Også tilgjengelig i mørkebrun. En av våre bestselgere i nettbutikken!

9. Klokkeboks i grønt skinn

Pris: 999,-

Nydelig og praktisk klokkeboks i heksagonal form. Mellomstort etuiet hvor hver enkelt klokke har en trygg plass og egen pute. Passer for dem som pleier å ha to til fire klokker i rotasjon. Vi selger samme boks med plass til to og fire klokker også.

10. Klokkeboks i ekte skinn med plass til seks klokker

Pris: 1699,-

Solid, pen og kaffebrun klokkeboks i vintage-inspirert stil. Laget av ekte skinn i stor størrelse. Perfekt for dem med en litt større samling. Også tilgjengelig med plass til åtte klokker.

Trykk her for å se samtlige produkter vi har i nettbutikken!

FINE PRODUKTER: I Klokkrs egen nettbutikk finner du mye bra klokketilbehør. | Foto: Klokkr / Tioverti

LES OGSÅ: Liste: Fem gode klokker å gi i gave mellom 10 000 og 30 000 kroner