Nettbutikk

SISTE: Rolex bekrefter at de vil begynne å selge brukte klokker

ROLEX CERTIFIED PRE-OWNED PROGRAMME: Rolex skal nå begynne å selge brukte klokker. | Foto: Rolex.com

SISTE: Rolex bekrefter at de vil begynne å selge brukte klokker

ROLEX CERTIFIED PRE-OWNED PROGRAMME: Rolex skal nå begynne å selge brukte klokker. | Foto: Rolex.com
Rolex har offentliggjort nyvinning!

Det har lenge versert rykter om at Rolex kommer til å starte med salg av brukte klokker gjennom sine autoriserte forhandlere.

Torsdag kom bekreftelsen mange har ventet på: Rolex Certified Pre-Owned Programme er nå lansert.

– Rolex tilbyr nå muligheten til å kjøpe sertifiserte og autentiske klokker fra offisielle forhandlere med garanti. Disse klokkene vil dra fordelen av kvalitetskontrollon alle Rolex-produkter har gjennomgått og to års garanti gyldig fra kjøpstidpunkt, skriver de i en pressemelding.

– Rolex Certified Pre-Owned-klokker vil først være tilgjengelig på Bucherer-butikken i følgende seks land: Sveits, Østerrike, Tyskland, Frankrike Danmark og Storbritannia. Dette gjelder fra og med starten av desember 2022. Andre offisielle forhandlere som velger å være en del av dette programmet vil ha muligheten til dette fra og med våren 2023.

I Norge er det Urmaker Bjerke (som allerede har sin Vintage & Pre-Owned-satsing), Lervik Ur (som også selger brukte klokker), Håkon Lian og Askeland som er autoriserte butikker.

Videre meldes det at klokkene som vil bli solgt er modeller som er gått ut av produksjon og er over tre år gamle.

Brukte klokker, spesielt fra produsenten av Submariner, Datejust og Daytona, har lenge vært svært gangbar valuta. Ifølge beregninger fra Deloitte er bruktmarkedet på 200 milliarder kroner årlig.

Derfor kommer det ikke som noe sjokk at de ønsker å få en bit av denne kaka, samtidig som de gjør det enklere for folk å kunne kjøpe brukte klokker uten å måtte tenke på forfalskninger eller svindelforsøk.

LES OGSÅ: Hevder nytt oppkjøp «beviser» at Rolex kommer til å øke produksjonen

BRUKT: En vintage Rolex Explorer 2. | Foto: Rolex.com

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!