Nettbutikk

Har «kåret» tidenes beste klokkemodell

HAR KÅRET TIDENES BESTE KLOKKE: Britiske WatchFinder & Co. | Foto: Unsplash

Har «kåret» tidenes beste klokkemodell

HAR KÅRET TIDENES BESTE KLOKKE: Britiske WatchFinder & Co. | Foto: Unsplash
Nyhetsvarsel | Klokkr

Watchfinder & Co. er en stor bruktforhandler av klokker i Storbrittania. Ikke minst har de en veldig populær YouTube-kanal som mange klokkeinteresserte sikkert har kommet over.

Nylig «kåret» de den beste klokkemodellen som noen gang er laget og publiserte det i en video til sine 850 000 abonnenter.

– Jeg bare sier det med en gang: Av alle klokker som noensinne er laget, og blant alle klokker som fortsatt lages, er Omega Speedmaster Moonwatch den beste. Jeg skal ikke legge skjul på at dette er en dristig uttalelse, men la oss forklare.

Omega Speedmaster er uten tvil en av de mest populære klokkene som er lansert og mange vil argumentere for at klokken som kom ut i første utgave i 1957 er den mest ikoniske også. Siden den gang har den blant annet oppnådd heltestatus ved å være den første klokken på månen.

– Måneklokken var en viktig del av menneskeartens største bragd. Det alene gjør den uslåelig. Det største sjokket er at denne ikke koster i nærheten av like mye som for eksempel Rolex Daytona. Den koster halvparten. Og man kan faktisk kjøpe den i dag.

– Den kommer både med Hesalite- og safirglass. Du kan til og med få den med det originale 321-urverket som satt i den første Speedmasteren (selv om denne koster cirka det samme som en Daytona). Brukt kan man kjøpe dem for mindre enn en Tudor Black Bay Chrono.

– Det er ikke bare den beste klokken noen gang, men det er også en av de klokkene i verden hvor du får mest for pengene.

Under kan du se hele hyllesten av Omega Speedmaster Professional!

LES OGSÅ: Omega har gjort svært nyttig oppgradering av Speedmaster Professional i «skjul»

Sett denne?

Nyhet fra nettbutikken: Lekre kortholdere til klokke-sertifikater eller bankkort!