Nettbutikk

Mener kjent klokkemerke bør lage sin egen «MoonSwatch-tolkning»

RIMELIGE KLOKKER: MoonSwatch og TAG Heuer Formula 1. | Foto: Swatch / Skjermdump Instagram

Mener kjent klokkemerke bør lage sin egen «MoonSwatch-tolkning»

RIMELIGE KLOKKER: MoonSwatch og TAG Heuer Formula 1. | Foto: Swatch / Skjermdump Instagram
Kommer med råd.

MoonSwatch, samarbeidet hvor Omega og Swatch lagde en billigversjon av Speedmaster, er kanskje den mest vellykkede klokke-lanseringen vi kommer til å se i vår levetid.

Hypen rundt de elleve modellene var enorm og fortsatt er det mange versjoner som er vanskelig å få tak i og dermed koster mer på bruktmarkedet enn i butikk.

Nylig skrev Hodinkee at de mener TAG Heuer bør gjøre samme øvelse.

Helt likt blir det selvfølgelig ikke – TAG Heuer har ingenting med Swatch å gjøre – men å lage en rimelig utgave av en av sine klassiske modeller er ikke helt utenkelig.

– Spøk til side. Jeg har en idé til et annet merke som bør prøve å matche MoonSwatch sin 2022 energi: TAG Heuer. Det ville ikke blitt et helt likt samarbeid som MoonSwatch var, men heller en gjenopplivning av en klassisk klokke i en rimelige utgave, skriver Danny Milton i Hodinkee i en stor artikkel hvor han spekulerer i hva som kommer til å skje i klokkeåret 2023.

– Jeg ville elsket å se TAG Heuer bringe tilbake deres Formula 1-serie i plastikk. Den var veldig populær på 1990-tallet. Og så håper jeg at de ikke er redd for å lage dem i 36 millimeter i diameter og i en endeløs rekke av fargekombinasjoner.

– Vi ser allerede en oppsving i interessen rundt denne modellen – en klokke du kan finne hver dag i uka på eBay (i varierende stand). En gjenoppliving kunne hatt samme massepopularitet som MoonSwatch og føre klokkekulturen og popkulturen mye tettere sammen. Kom igjen, Tag. Bring it!

LES OGSÅ: Foreslår at Omega og Swatch lager to nye MoonSwatch-varianter

Sett denne?

Nyhet fra nettbutikken: Lekre kortholdere til klokke-sertifikater eller bankkort!