Nettbutikk

Haaland forteller hvordan avtalen med Breitling kom i stand

BREITLING-AMBASSADØR: Erling Braut Haaland. | Foto: Breitling

Haaland forteller hvordan avtalen med Breitling kom i stand

BREITLING-AMBASSADØR: Erling Braut Haaland. | Foto: Breitling
Kan velge og vrake.

Erling Braut Haaland er en av verdens heteste sponsorobjekter.

Hans prestasjoner på banen taler for seg selv og attpåtil har nordmannen vist seg å være klokkeinteressert.

Derfor var det bare et tidsspørsmål før noen av verdens største klokkemerker fikk kloa i Manchester City-stjernen.

I fjor offentliggjorde Breitling at de hadde signert Haaland som en del av sin «All-Star Squad».

Nylig stilte Haaland opp i en episode av Urmaker Bjerke-podcasten Klokkepodden og der fortalte han en del om hvordan avtalen kom i stand.

– Det er ikke så mange som har nummeret mitt – jeg prøver å ha fokus på fotballen og å trene hver dag. Så jeg kan ikke fokusere på sponsoravtaler og sånt. Men det starter med kontakt med Ivar (Eggja, team Haalands alt mulig-mann, jou.anm), far eller Rafaela som er agenten min.

– Etter det må vi selvfølgelig lære hverandre å kjenne. Det er viktig med en sånn sponsoravtale. Altså, det handler om mine neste tre år: Jeg skal bruke tid på det. Det nytter ikke om man ikke er på samme lag og har samme mind set, også videre.

Etter at kontakten mellom Team Haaland og Breitling var opprettet ble spilleren selv involvert.

– Da likte de tydeligvis det Breitling hadde å tilby og så tok de det over til meg og jeg følte vi «klikket» godt med en gang. Det er viktig når det kommer til folk, sponsorer eller venner. Du må kjenne at energien er rett. Og det syns jeg var tilfelle med Breitling ganske kjapt. De vil opp og frem og det likte jeg veldig godt. Etter det ble det ganske åpenbart at det var det jeg ville.

Foto-shoot på Nadderud

Noe av det første partene i samarbeidet gjorde var å ta lanseringsbilder på Nadderud Stadion i sommer.

– Om du ser på shooten vi hadde i sommer så var det helt enestående og en helt sinnsyk shoot. Jeg var veldig happy med resultatet også. Så jeg er veldig fornøyd med Breitling, det må jeg si.

LES OGSÅ: Viktor Hovland røper klokkeprat med Erling Braut Haaland

KLAR FOR BREITLING: Erling Braut Haaland. | Foto: Breitling

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår? Vi tilbyr fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!