Nettbutikk

Innrømmer at den første klokken han kjøpte var falsk: – Sorry!

INNRØMMER Å HA KJØPT FALSK CARTIER: Klokkeprofilen Kristian Haagen. | Foto: Unsplash

Innrømmer at den første klokken han kjøpte var falsk: – Sorry!

INNRØMMER Å HA KJØPT FALSK CARTIER: Klokkeprofilen Kristian Haagen. | Foto: Unsplash
– Jeg ville ha noe jeg ikke hadde råd til...

Kristian Haagen er det nærmeste man kommer en slags kjendis i klokkemiljøet i Skandinavia. Dansken har nærmere 150 000 følgere på Instagram og står også bak kontoen DailyWatch med nærmere 2,5 millioner følgere.

Nylig var han i Oslo og stilte opp i en live-podcast med Klokkelandslaget.

Der fortalte profilen om hvordan klokkeinteressen oppstod og om den første klokken han kjøpte seg.

– Min første klokke var en Certina som jeg fikk i gave da jeg var 9 år. Den hadde blå skive og quartz-urverk. Det jeg syns var fantastisk var et det sto Swiss Made på skiven. Allerede da visste jeg at det «the shit».

Han må ærlig innrømme at den første klokken han kjøpte selv var en forfalskning.

– Jeg begynte å kjøpe masse kopi-klokker. Den første klokken jeg kjøpte var en fake Cartier Tank med mekanisk urverk. Jeg ville ha noe jeg ikke hadde råd til. Jeg ville ha noe av det spesielle man så i magasiner og reklamer.

– Så den første klokken jeg kjøpte var fake. Sorry!

LES OGSÅ: Statistikken Rolex skulle ønske de ikke toppet

Under kan du se hele episoden med Haagen.

Sett denne?

NYHET FRA NETTBUTIKKEN: Vi har fått inn nye gummireimer – Sjekk dem ut her!