Nettbutikk

Stort klokkenettsted: Dette tror vi Rolex lanserer i 2023

NYE MODELLER PÅ TRAPPENE: Rolex skal lansere nye modeller snart og ryktene går for fullt. | Foto: Rolex.com / Instagram Monochrome

Stort klokkenettsted: Dette tror vi Rolex lanserer i 2023

NYE MODELLER PÅ TRAPPENE: Rolex skal lansere nye modeller snart og ryktene går for fullt. | Foto: Rolex.com / Instagram Monochrome
Nyhetsvarsel | Klokkr

Watches & Wonders nærmer seg og det er knyttet stor spenning til hva Rolex kommer til å lansere under messen i Geneve.

Klokkr har tidligere omtalt noen «mock-ups» som har sirkulert på nett – nå har klokkenettstedet Monochrome Watches kommet med sine spådommer (og skisser) for hva den sveitsiske giganten avduker i slutten av mars.

Ny Submariner?

Det er flere viktige jubileer for merket i 2023. Blant annet fyller Submariner 70 år. Den kanskje største spådommen fra Monochrome er at Rolex vil lansere en Submariner i titan.

I fjor lanserte de sin første titanklokke. Denne var riktignok en gigantisk stor klokke på 50 (!) millimeter i diameter.

Nå kan det hende Submariner, som er mer en modell for massene, vil komme i samme materiale.

Daytona-jubileum

En annen modell som har jubileum er Daytona med sine 60 år siden lansering.

Monochrome tror at de vil komme en hvitt gull-utgave med grønn bezel og skive. Dette er storprodusentens velkjente bedriftsfarge og har blitt brukt i jubileumsmodeller tidligere.

De spekulerer også i om hele Daytona-linjen får seg en oppgradering. De har derimot ikke tro på at det blir dramatiske endringer i design, men kanskje et nytt urverk eller andre tekniske oppgraderinger.

ROLEX DAYTONA: Her med hvit skive. | Foto: Rolex.com

Explorer i helgull?

Dette ryktet er tilbakevendene, men i år fyller faktisk Explorer-linjen 70 år. Her blir det foreslått at Explorer 1 vil komme i gult gull. Modellen har aldri vært tilgjengelig i noe annet enn stål.

Videre drømmer de om en ny stålutgave også. Denne gangen med hvit skive.

Til slutt mener de at Milgauss er nødt til å få en etterlengtet oppgradering og at Day-Date kanskje kan bli lansert i såkalt «Tridor». Det vil si at hver og en klokke består av gult, hvitt og rødt gull.

LES OGSÅ: Sjokkert over Rolex-tallene: – Det er galskap

URMAKER: Her på Rolex-fabrikken. | Foto: Rolex.com

Sett denne?

NYHET FRA NETTBUTIKKEN: Vi har fått inn nye gummireimer – Sjekk dem ut her!