Nettbutikk

Swatch Group med store hint om ny MoonSwatch

NY MOONSWACTH?: Swatch Group hinter om ny modell. | Foto: Swatch / Instagram

Swatch Group med store hint om ny MoonSwatch

NY MOONSWACTH?: Swatch Group hinter om ny modell. | Foto: Swatch / Instagram
Nyhetsvarsel | Klokkr

MoonSwatch var den største nylanseringen i hele fjor. Billig-utgaven av Speedmaster solgte i bøtter og spann og var enormt ettertraktet og populær.

Omega og Swatch sitt samarbeid er fortsatt vanskelig å få tak i etter et helt år og vi går nå inn i tiden hvor klokkemerkene skal lansere sine nye modeller.

Ikke overraskende ønsker Swatch Group å holde MoonSwatch-hypen gående og søndag la de ut et stort hint om at det vil komme nyheter fra Sveits.

Fra før er det elleve forskjellige versjoner av MoonSwatch. Nå kan en eller flere komme til.

Søndag ble en video publisert i sosiale medier av Swatch med påskriften «Mission to Moonshine Gold. 7. Mars».

De forskjellige variantene av MoonSwatch heter Mission to Earth, Mission to Saturn, også videre.

Moonshine gold er navnet på Omega sitt gull som det finnes flere Speedmaster-varianter av og den mest nærliggende tanken er at det vil komme en MoonSwatch i gull (eller med gullfarge).

Klokken ser ut til å bli enda mer eksklusiv enn de første elleve modellene ettersom det kun er fire Swatch-butikker som er listet opp som utsalgssteder i videoen: Zürich i Sveits, Tokyo i Japan, Milano i Italia og London i England.

Spekulasjonene startet selvfølgelig umiddelbart da Swatch publiserte teaseren sin og flere stusser over at Swatch potensielt vil lansere en gullmodell som i så fall er nødt til å komme enda tettere på Speedmaster i pris.

Verdt å merke seg er det at Omega ikke har lagt ut noe om lansering – i motsetning til forrige lansering hvor begge merkene promoterte de nye klokkene hardt.

7. mars får vi svaret.

LES OGSÅ: Sjekk hvor mange MoonSwatch som ble solgt i 2022

Sett denne?

Har du sjekket ut vår nettbutikk? Vi har lekre reimer og oppbevaring til klokkene dine!