Nettbutikk

Mener Jaeger-LeCoultre er en av de store taperne etter Watches & Wonders 2023

I GULL: JLC Reverso Chrono. | Foto: Jaeger-LeCoultre

Mener Jaeger-LeCoultre er en av de store taperne etter Watches & Wonders 2023

I GULL: JLC Reverso Chrono. | Foto: Jaeger-LeCoultre
Tidssonens Jon Henrik Haraldsen melder.

Jaeger-LeCoultre er en av mest anerkjente klokkemerkene der ute.

De er kjent som «The Watchmaker og Watchmakers» og har en fantastisk rik historie.

Likevel er Tidssonen-grunnlegger Jon Henrik Haraldsen kritisk til hva de presenterte under årets Watches & Wonders (som tross alt bare var noen Reverso-utgaver) og generelt hvordan merket har utviklet seg de senere årene.

– Jeg syns Jaeger-LeCoultre er en av taperne fordi det er veldig mye satsing på Reverso, som er en ikonisk klokke og som selger jevnt, men som aldri kommer til å ta helt av. Fordi den er rektangulær, sier han i en av de nyeste episodene av Klokkelandslaget.

– De lager fine ting, men det er ikke kommersielt. Jeg vet mange har trukket frem denne Reverso-kronografen – det er en utrolig fin klokke, men i forhold til prisklassen man er i og den type klokke det er så skal man ha ganske tykk lommebok før man kjøper en sånn.

Modellen som Haraldsen snakker om koster rundt 250 000 kroner.

– Man må se litt hva som er konkurrentene i den prisklassen. Jeg håper at Jaeger kan komme på banen med noe som faktisk fungerer mer kommersielt. Noe denne Polaris forsøker, og den er egentlig ikke så dum, en rund, sporty klokke. Men Polaris har vel heller ikke vært noen braksuksess.

– Jeg syns det er litt lettvint å bare gjøre noe med Reverso istedenfor å finne på noe nytt. Fra et merke som har såpass mye muligheter og kompetanse «inhouse». Da skulle jeg veldig gjerne ønske å se noe nytt og noe med litt bredere apell enn disse Reverso-klokkene.

LES OGSÅ: – Ti klokker som er billigere og bedre (!) enn Rolex

NYLANSERING: Jaeger-LeCoultre Reverso Chronograph. | Foto: JLC

Sett denne?

Nyhet fra nettbutikken: Lekre kortholdere til klokke-sertifikater eller bankkort!