Nettbutikk

Tissot med stor nyhet om den svært populære PRX-kolleksjonen

PÅ ARMEN: Tissot PRX i 35 millimeter og med automatisk urverk. Foto: Klokkr

Tissot med stor nyhet om den svært populære PRX-kolleksjonen

PÅ ARMEN: Tissot PRX i 35 millimeter og med automatisk urverk. Foto: Klokkr

Tissot har alltid hatt mange populære klokker i sin katalog, men de siste årene er det få som kan måle seg PRX.

PRX er tuftet på en tidligere Tissot-modell fra 1970-tallet og ble relansert for et par år siden. Først i quartz og senere med deres Powermatic 80-urverk.

Noe senere lanserte Tissot en modell i 35 millimeter i diameter, slik den historiske modellen var. Frem til da hadde den kun vært tilgjengelig i 40 mm.

Det store aberet med den mindre modellen er at den ikke har vært tilgjengelig med automatisk urverk, men denne uken offentliggjorde Tissot at de nå skal tilby 35 millimeteren med begge urverkene.

Det er gode nyheter ettersom den største varianten bærer ganske stort. Fremover vil man altså ha mulighet til å både velge størrelse og om klokken skal være mekanisk eller ikke.

Prisen på den nye PRX med Powermatic 80 vil være 8500 kroner og den er forventet i butikkhyllene i juni. Den er tilgjengelig i flere farger.

Klokkr har hatt den nye PRX-klokken på armen og vi må si at den bærer svært godt på et normalt herrehåndledd. Hadde vi fått valget mellom en 35 og 40 mm PRX kunne vi fort endt opp med førstnevnte.

LES OGSÅ: Tissot lanserer spesialutgave av populær kronograf

PÅ SAMME HÅNDLEDD: Tissot PRX i liten (35 mm) og stor (40 mm). Foto: Klokkr