Nettbutikk

Tre nordmenn med Richard Mille på håndleddet

Petter Stordalen med en Richard Mille-klokke på håndleddet.
RICHARD MILLE: Her på håndleddet til Petter Stordalen. | Foto: Twitter / Instagram

Tre nordmenn med Richard Mille på håndleddet

Petter Stordalen med en Richard Mille-klokke på håndleddet.
RICHARD MILLE: Her på håndleddet til Petter Stordalen. | Foto: Twitter / Instagram
Et merke som er forbeholdt de færreste.

Klokkr har tidligere skrevet om superluksusmerket Richard Mille og hvorfor det er så vanvittig dyrt.

Veldig kort fortalt handler det om tilbud og etterspørsel for «RM» sine klokker, samt bruken av dyre materialer og ny teknologi.

Richard Mille sine klokker er ganske annerledes enn andre luksusmerker sine ur og har et karakteristisk utseende. Ofte med tønneform. Klokkene er svært lette og veier som regel rundt en tredjedel av vanlige klokker.

I Norge er det trygt å si at merket foreløpig ikke har tatt av (vi liker tross alt ikke å «flashe» så mye her til lands) og det er kun en håndfull kjendiser som har blitt sett med Richard Mille på håndleddet.

Under ser du tre av dem.

Petter Stordalen

Hotellkongen liker å skille seg ut og var tidlig ute med kjøp av sitt sveitsiske ur. Han har selv fortalt at han ikke er spesielt klokkeinteressert, men at han likte sin RM055 i svart og hvor lett den er. Verdien er rundt to millioner kroner.

Joshua King

Fotballstjernen Joshua King har tjent gode penger i Premier League over flere år. Klokkr har tidligere skrevet om at King holder Richard Mille og Patek Philippe som sine favorittmerker. Selv har han en RM61-01 i hvit til en verdi av rundt halvannen million kroner.

Les mer her: Joshua King vraker Rolex: Dette er mine to favoritt-klokkemerker

Johannes Tingnes Bø

Skiskytteren er kanskje den mest kjente RM-ambassadøren her til lands. Det er fordi han faktisk samarbeider med Richard Mille. På standplass kan man se en spesiallagd Richard Mille i norske farger på håndleddet til den klokkeinteresserte OL-medaljøren.

Sett denne?