Nettbutikk

Går hardt ut mot «hypen» av Rolex-modellen: – Ikke i nærheten av å være verdt pengene

TETT PÅ: Skiven til en Rolex Oyster Perpetual. | Foto: Rolex.com

Går hardt ut mot «hypen» av Rolex-modellen: – Ikke i nærheten av å være verdt pengene

TETT PÅ: Skiven til en Rolex Oyster Perpetual. | Foto: Rolex.com
Legger lite mellom.

Teddy Baldassarre mener mye om mangt på sin YouTube-kanal. Nylig ba han seerne sine om å melde inn hvilke klokker de mente var mest overvurdert for øyeblikket. Spesielt én Rolex-modell fikk Baldassarre til å skyte fra hofta.

Klokken det er snakk om er Oyster Perpetual med turkis «Tiffany»-skive. Modellen gikk nylig ut av sortimentet til Rolex etter å ha blitt lansert så sent som i 2020.

Etter at Patek Philippe lanserte sin Nautilus med samme farge (som faktisk har et samarbeid med Tiffany i motsetning til Rolex) skjøt modellen opp enormt i pris.

Nærbilde av en Rolex med turkis skive.
OYSTER PERPETUAL: Rolex OP36 med Tiffany-blå skive. | Foto: Rolex.com

Listepris på modellen var under 60 000 kroner, men på bruktmarkedet – spesielt internasjonalt – legges den ut for flere hundre tusen kroner.

– Jeg klarer ikke se for meg at denne modellen faktisk selges for 400 000 kroner, men denne klokken er på ingen måte verdt i nærheten av så mye penger, sier han i videoen.

– Jeg vil si man drar den langt selv på 100 000 kroner. Det er en bra 50-60 000 kroners klokke. Bruktprisene er bare tull. Uten tvil en av de mest overvurderte klokkene på markedet i dag.

LES OGSÅ: Mener det er et stort problem med Rolex sin rimeligste modell

I videoen under (fra ca. 3:40 ut i videoen) kan du høre Baldassare fortelle sin mening om Rolex sin turkise OP med egne ord.

Sett denne?