Nettbutikk

Legger skylden på tidligere lagkamerat: Slik ble Thingnes Bø interessert i klokker

RICHARD MILLE-AMBASSADØR: Skiskytter Johannes Thingnes bø. | Foto: Instagram

Legger skylden på tidligere lagkamerat: Slik ble Thingnes Bø interessert i klokker

RICHARD MILLE-AMBASSADØR: Skiskytter Johannes Thingnes bø. | Foto: Instagram
Skiskytterstjernen er veldig klokkeinteressert og sponset av en av de mest eksklusive merkene i verden.

Johannes Thingnes Bø har vært blant verdens beste skiskyttere i mange år. 28-åringen sanket hele fire OL-gull sist sesong og vant verdenscupen tre av de siste fire årene.

Med suksess på idrettsarenaen følger ofte gode sponsoravtaler og for et par år siden inngikk nordmannen en samarbeidsavtale med Richard Mille – et av verdens mest eksklusive klokkemerker.

Hver gang Thingnes Bø står på standplass kan man se hans spesialdesignede RM6702 på høyrearmen.

Den olympiske mesteren har en stor klokkeinteresse og bruker mye tid mellom trening og konkurranse på å lese om og se på klokker.

Sommeren 2020 var han gjest i Klokkepodden og fortalte om hvordan det hele startet.

– Det var vel kanskje litt dårlig innflytelse fra Emil Hegle Svendsen. Han hadde jo en fantastisk karriere og tjente gode penger. Han kjøpte seg en fin klokke, en brukt Rolex Pepsi (GMT-Master 2, jou.anm). Utrolig fin. Jeg så jo opp til egentlig alt han gjorde. Både på og utenfor banen.

– Det gjorde at da jeg selv begynte å gå inn litt premiepenger så sa han at nå må du bruke litt av de pengene og kjøpe deg noe fint. Da var det en fin greie å kunne kjøpe seg en klokke. Da hoppet jeg over diverse inngangsmodeller og gikk rett på en svart Submariner. Det var jo en kjempebra følelse det.

LES OGSÅ: Tre nordmenn med Richard Mille på håndleddet

Bruker mye tid på klokkeinteressen

Som idrettsutøver kan det være mye dødtid, reising og restitusjon. Det fører til at man har mye tid på å surfe på internett etter klokker.

– På verdenscup og samling har vi veldig masse dødtid i senga. Da er det bare å scrolle på Instagram og YouTube. Det har jeg utallige timer med og har ført til både et og to klokkekjøp.

På utkikk etter noen skikkelige fine klokkereimer? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?