Nettbutikk

Åtte norske profiler med Hublot på armen

NORSK PROFILER MED HUBLOT: John Arne Riise (fra venstre), Julie Brodtkorb og Chris André Pettersen. | Foto: Instagram / Twitter / Hublot

Åtte norske profiler med Hublot på armen

NORSK PROFILER MED HUBLOT: John Arne Riise (fra venstre), Julie Brodtkorb og Chris André Pettersen. | Foto: Instagram / Twitter / Hublot
Ikke det vanligste merket i Norge.

Hublot er kanskje ikke merket nordmenn flest har lagt sin elsk på, men blant kjendisene og idrettsutøverne våre er det flere som har blitt sett med en klokke fra det sveitsiske merket på armen.

Klokkr har tidligere skrevet om Hublots noe frynsete rykte. Les mer om det her: Derfor har Hublot så dårlig rykte i klokkeverden.

Norge har dessuten flere profiler som har eller har hatt samarbeidsavtaler med Hublot og disse går naturligvis med et slikt ur på håndleddet.

Under ser du noen av dem som har blitt «spottet» med en Hublot på armen opp gjennom årene.

Casper Ruud

Den norske tennis-stjernen hadde tidligere et samarbeid med Hublot, men dette ble avsluttet for et par år siden. Om man blar seg langt nok tilbake i Instagram-feeden til Ruud ser man derimot at han har gått med flere forskjellige Hublot-klokker.

– Den norske tennissensasjonen Casper Ruud beveger seg taktfast mot verdenstoppen, og har allerede rukket å samarbeide med aktører innen klokkeverdenen. I 2017 ble Ruud engasjert som ambassadør for Hublot via Urmaker Bjerke. Samarbeidet ble etter sigende rundet av, noe det sveitsiske merket sikkert angrer på i dag. For norske klokke- og tennisfans vil imidlertid Ruud for evig være forbundet med det sveitsiske merket, skrev Finansavisen i fjor.

John Arne Riise

Den mangeårige fotballproffen har lenge blitt sett med sin trofaste Hublot-klokke, en Big Bang Chronograph. Klokken er i roségull og er 44 millimeter i diameter på gummireim.

Estimert verdi ifølge Norwegian Watch Spotter er litt over 300 000 kroner.

Christian André Pettersen

Mesterkokken fra Norge er svært klokkeinteressert og har en samarbeidsavtale med Hublot.

– Jeg har et helt utvalg faktisk som jeg har hentet ved besøk på fabrikken, og fått tilsendt i flere runder. Noen er veggklokker i mitt konkurransekjøkken, og forskjellige modeller bruker jeg utfra hvilke tilstelninger jeg er på. Til daglig i jobb og oppkjøring til konkurranser, tar jeg på Bing Bang Unico King Gold 45 mm som jeg fikk ved signeringen, til fritid blir det Bing Bang Sang Bleu ll Unico King Gold, til spesielle anledninger tar jeg på Spirit of Bing Bang King Gold Pave 42 mm chronograf, har han tidligere uttalt til thewatch.no.

LES OGSÅ: Fire norske kjendiser med Patek Philippe

Kjetil Jansrud

En annen «friend of the brand» er alpint-legenden Kjetil Jansrud. Mens Aksel Lund Svindal var sponset av Longines har Jansrud i mange har hatt et samarbeid med Hublot.

Hublot er har forøvrig navn som Kylian Mbappé, José Mourinho (begge fotball), Novak Djokovic (tennis), Dustin Johnson (golf) og Usain Bolt (friidrett) i stallen.

Ada Hegerberg

En annen fotballstjerne som har et samarbeid med Hublot er vår egen Ada Hegerberg. Lysluggen som tidligere er kåret til verdens beste fotballspiller er i likhet med Jansrud også «venn av merket».

Hegerberg har vært tilknyttet Hublot i et par år nå og er en av relativt få kvinnelige idrettsstjerner de sponser.

Magnus Abelvik Rød

Håndballspilleren har tilsynelatende en stor interesse for klokker og har publisert bilder med både ny og vintage Rolex GMT-Master på Instagram.

Allerede i 2018 la 24-åringen ut bilder hvor han har en Hublot Classic Fusion på armen.

Julie Brodtkorb

Næringslivsleder og tidligere politiker Julie Brodtkorb stilte for en stund siden opp til intervju i E24 (krever innlogging) og hadde en Hublot-kronograf på armen.

Hun er også tidligere blitt avbildet med en Rolex Daytona på håndleddet.

Erling Braut Haaland

Den nybakte Manchester City-spilleren har en enorm appetit for klokker (og lommeboken til å backe det opp). Etter at karrieren tok av har man kunnet se han med utallige Rolex-klokker og en Audemars Piguet til over én million kroner.

Les mer om det her: Sjekk Erling Braut Haalands fantastiske klokkesamling.

Rett etter overgangen til Borussia Dortmund i starten av 2020 ble han derimot avbildet med en Hublot Spirit og Big Bang.

Haaland med Hublot på armen.
MED HUBLOT PÅ ARMEN: Erling Braut Haaland med en Spirit of Big Bang bare noen uker ut i Dortmund-karrieren. | Foto: Twitter

VÅRKAMPANJE: 20 % på hele nettbutikken – sjekk ut våre skinnreimer, NATO-straps og klokkebokser her!

Sett denne?