Nettbutikk

Derfor bruker ikke Lise Klaveness gullklokken hun fikk av landslaget

NFF-TOPP: Fotballpresident Lise Klaveness. | Foto: NFF / Faksimile Bjerke-magasinet

Derfor bruker ikke Lise Klaveness gullklokken hun fikk av landslaget

NFF-TOPP: Fotballpresident Lise Klaveness. | Foto: NFF / Faksimile Bjerke-magasinet
– Egentlig har jeg nok større problemer med tiden enn med klokkene.

Lise Klaveness har kommet inn som et friskt pust i Norges Fotballforbund. Juristen ble i vår valgt inn som fotballpresident og har vært synlig både i forbindelse med Covid-nedstengelsen av fotballen og Qatar 2022-debatten.

For et par år siden stilte den mangeårige landslagsspilleren opp til et portrettintervju med Bjerke-magasinet og fortalte om sitt forhold til klokker.

41-åringen er neppe den mest klokkeinteresserte vi kommer til å skrive om på Klokkr, men har mottatt gullklokka fra NFF ettersom hun rundet 25 spilte landskamper med god margin. Til slutt endte hun på 71 kamper med flagget på brystet.

Å si at den er i bruk hver dag er derimot en overdrivelse.

– Grunnen til at jeg vanligvis ikke bruker klokke henger sammen med at jeg er distré. Alt som skal av og på kroppen har en tendens til å forsvinne. Det er tapt gods, og jeg er veldig lite materialistisk på den måten. Kroppen min føler ikke verdien, og jeg behandler ofte ting på en måte som kan virke skjødesløst. Derfor har jeg alltid med meg sekk, også på kontoret. Det høres sikkert banalt ut, men i sekken har jeg PC, pass og alt mulig. Det er et system som er konstruert slik at jeg ikke skal glemme ting. Alt skal opp i sekken hver gang jeg flytter på meg. Klokke har jeg nesten gitt opp, jeg kan ha ringer og smykker som ikke skal av og på, men alt som jeg tar av meg forsvinner på et eller annet tidspunkt.

LES OGSÅ: Derfor er ikke landslagets «gullklokke» lenger i gull

Drømmeklokke?

Som man kanskje kan skjønne er ikke klokker det Klaveness tenker mest på. Dog skulle hun gjerne arvet en klokke av en som sto henne nær.

– Hvis jeg skulle hatt en drømmeklokke så måtte det ha vært en klokke jeg hadde arvet. Jeg må ha en emosjonell forankring til ting for å klare å ta vare på dem. Jeg er veldig sentimental og nostalgisk så da hadde jeg hatt et annet forhold til den. Klokker betyr jo noe for meg også, og jeg vet at det betyr noe for samboeren min. Jeg synes klokker er en fin gave. Det er fint å få også, men da må jeg la den ligge et trygt sted. Vi driver jo alle på hvert vårt vis og baler med tiden, og derfor synes jeg en klokke er en fin og symbolsk ting. Egentlig har jeg nok større problemer med tiden enn med klokkene.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?