Nettbutikk

Én person får ikke vite hva klokken til Odd-Magnus Williamson kostet: – Da ville det blitt trøbbel

TV-FJES OG ROLEX-EIER: Odd Magnus Williamson. | Foto: Rolex.com / Instagram

Én person får ikke vite hva klokken til Odd-Magnus Williamson kostet: – Da ville det blitt trøbbel

TV-FJES OG ROLEX-EIER: Odd Magnus Williamson. | Foto: Rolex.com / Instagram
– I min verden er en Rolex Sea-Dweller mer enn dyr nok.

Komiker Odd-Magnus Williamson legger ikke skjul på at han er glad i klokker.

Klokkr har tidligere fortalt om hvordan han kjøpte sin første Rolex, en Sea-Dweller, og at han i all hovedsak bruker denne hver dag.

Les mer her: Odd-Magnus Williamson: Slik kjøpte jeg min første Rolex.

I et tidligere intervju, fra sommeren 2019, fortalte «Odda» at det er én person som ikke får vite hva hans 116600 fra 2016 kostet: Nemlig moren hans.

– Jeg blir ofte så redd for å miste ting at jeg ikke helt klarer å glede meg over at jeg har dem. I min verden er en Rolex Sea-Dweller mer enn dyr nok, og er helt på grensen til å bli en bekymring, sa han til Bjerke-magasinet.

– Jeg kommer fra en privilegert arbeiderklasse, som moren min pleier å si, og vi har béarnaise innimellom, men hvis jeg sa hva klokka kostet til moren min ville det blitt trøbbel. Da ville summen blitt trukket fra arveoppgjøret og fordelt mellom mine søstre.

41-åringen som også er forfatter, skuespiller og filmskaper har tidligere røpet at han brukte rundt 80 000 kroner på den nevnte klokken.

Den konkrete Sea-Dweller-modellen er nå svært populært, blant annet på grunn av at den ble produsert i kort tid og fordi det er den siste Sea-Dwelleren (foreløpig) som er 40 millimeter i diameter. Nå ligger den på over det dobbelte i pris på annenhåndsmarkedet.

I tillegg har han i ettertid kjøpt en Submariner som han ikke bruker like mye og en Rolex-klokke til kona.

Følg oss på Instagram for daglige klokkenyheter!

Sett denne?