Nettbutikk

Hyller nylanseringen: – Trolig den beste sommerklokken du kan få tak i

SEIKO 5 SPORTS: Her med den nye GMT-varianten. | Foto: Seiko

Hyller nylanseringen: – Trolig den beste sommerklokken du kan få tak i

SEIKO 5 SPORTS: Her med den nye GMT-varianten. | Foto: Seiko
Har latt seg imponere.

For et par uker siden lanserte Seiko en modell som kan bli årets store slager. Den populære 5 Sports-linjen fikk nemlig nye søsken, denne gangen med GMT-funksjon.

Les mer her: Seiko lanserer GMT-versjon av populær modell.

I tre forskjellige farger og med ganske nøyaktig samme silhuett som tidligere er dette en klokke de fleste kan vurdere å betale 5000 kroner for.

I hvert fall om man skal tro Monochrome Watches. De mener nemlig nemlig at Seiko 5 Sports GMT trolig er den beste klokken man kan få tak i denne sommeren.

– En typisk sommerklokke krever en kombinasjon av vanntetthet, robusthet og kanskje en reisefunksjon (som for eksempel GMT-urverk, slik disse modellene har). I tillegg må den åpenbart være en stilig klokke som gjerne er litt fargerik, morsom og sporty. Den må gjerne ha stållenke, eventuelt gummireim, og alt dette skal man gjerne få i en prisklasse som gjør at man ikke trenger å bekymre seg nevneverdig for klokken, skriver de.

– Da vi så 5 Sports GMT-klokkene ble det fort tydelig at Seiko kan ha en vinner her. Ikke bare fordi den ser bra ut, har en overkommelig pris og er godt utstyrt, men den dekker de fleste behov man skulle ha på sommeren.

GMT-VERSJON: Av Seiko 5 Sports. | Foto: Seiko

Beste sommerklokken på markedet?

– Er dette den beste sommerklokken på markedet? Vel, SSK001K1 (sort skive med grå og sort bezel), SSK003K1 (blå skive med sort og blå skive) og SSK005K1 (oransje skive med sort og grå bezel) er uten tvil gode alternativer!

På grunn av størrelsen vil nok disse modellene først og fremst appellere til menn. Monochrome Watches påpeker riktignok at den bærer mer som en 40/41 millimeter stor klokke på grunn av at lengden (eller «lug to lug», om du vil) er kortere enn på andre klokker.

Prisen blir som nevnt rundt 5000 kroner og klokkene skal være tilgjengelig hos forhandlere i juli.

– Jeg vet ikke med deg, men for å være ærlig så tror jeg at dette er min nye sommerklokke. Det er mange alternativer der ute selvsagt. Riktignok er det ikke mange som er like kule, praktiske og gir like mye valuta for pengene.

SSK005K1: Ny GMT-klokke fra Seiko. | Foto: Seiko

SOMMERSALG: 25 % rabatt på alt av gummireimer, NATO-straps og reiseetuier i nettbutikken!

Sett denne?