Nettbutikk

Tudor gjenoppliver populær modell

PÅ ARMEN: Nylanseringen av Tudor Ranger. Foto: Tudor.

Tudor gjenoppliver populær modell

PÅ ARMEN: Nylanseringen av Tudor Ranger. Foto: Tudor.
Se pris og bilder av Tudors nyeste klokke.

Tudor har i likhet med de fleste andre klokkemerkene lansert mange klokker allerede i år. Black Bay Pro og andre Black Bay-modeller i stål og gull var blant høydepunktene.

Klokkr fikk teste samtlige nye modeller i mai og det kan du lese mer om her: Vi har prøvd alle de nye Tudor-modellene. Dette er våre førsteinntrykk.

Og her: Er Tudor Black Bay Pro for tykk? Vi har testet nylanseringen.

Nå, litt ut av det blå, har Tudor lansert gjenopplivet en tidligere modell ved navn Ranger.

Klokken offentliggjøres i forbindelse med 70-årsjubileet til «The British North Greenland Expedition» og ble først teaset av det sveitsiske selskapet for bare et par dager siden.

Ranger har vært i Rolex-brorens katalog i flere forskjellige varianter. Sist for noen år siden i en stor versjon. Den kan sammenlignes med Rolex Explorer som nylig gikk fra 39 millimeter i diameter til 36.

Nå er derimot Ranger krympet fra 41 til 39 millimeter i diameter. Modellen kommer i tre forskjellige utgaver. En med stållenke, en med hybridreim av skinn og gummi og en med NATO-strap.

Prisene er 29 450 kroner for lenkeversjonen og 26 450 kroner for variantene med reim.

Urverket er kaliber MT5402, med gangreserve på hele 70 timer, som allerede står i mange moderne klokker fra samme selskap.

Har du sjekket ut nettbutikken vår? Vi tilbyr fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!

TUDOR RANGER: Ny og gammel. Foto: Tudor.com