Nettbutikk

Dennis Hauger tok klokke-tatovering: – Moren min var ikke spesielt begeistret

KLOKKEINTERESSERT MOTORSPORT-PROFIL: Dennis Hauger. | Foto: Instagram

Dennis Hauger tok klokke-tatovering: – Moren min var ikke spesielt begeistret

KLOKKEINTERESSERT MOTORSPORT-PROFIL: Dennis Hauger. | Foto: Instagram
Prater om klokker i nytt intervju.

Formel 2-kjører Dennis Hauger føyer seg inn i rekken av norske idrettsstjerner i verdenstoppen.

I likhet med Viktor Hovland, Casper Ruud, Jakob Ingebrigtsen, Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard og Ada Hegerberg er han blant verdens beste i idretter som nordmenn historisk sett har vært statister i.

Motorsport har alltid vært tett knyttet opp til klokker. Hauger har lenge vært tilknyttet TAG Heuer, i likhet med regjerende verdensmester i Formel 1 Max Verstappen, og tok nylig en klokke-tatovering.

Overfor Bjerke-Magasinet forteller han om hvorfor.

– La os snakke litt om noe som ikke moren din ikke var spesielt fan av. Du har en tatovering av en klokke, er det utslag av en interesse for urverk eller har det en annen bakgrunn?

– Ja, klokken er stoppet på den tiden da jeg vant Formel 3 (i 2021, jou.anm), og det er riktig at moren min ikke var spesielt begeistret for det. Jeg måtte vente til jeg ble 18, og da sesongen var over ble det en tatovering, sier Hauger.

– Det en historie som forteller om mitt liv slik det er nå. Akkurat den tatoveringen forteller om min verden, full av reisedøgn, fly og opplevelser. Jeg liker tatoveringer og mottoet mitt som står på hjelmen, «I never loose, either I win or I learn», er det vel ikke utenkelig at kommer til å bli mer permanent plassert et sted på kroppen.

LES OGSÅ: Flere norske idrettsstjerner har blitt «spottet» med TAG Heuer på armen. Her er noen av dem

Eksponeres for mange klokker

Både Formel 2 og spesielt Formel 1 stappfullt av klokkesponsorer. Dennis Hauger har samarbeidet med sin klokkesponsor siden han var liten.

– Jeg har samarbeidet med TAG Heuer i flere år, helt siden jeg startet med gokart og jeg liker å gå med klokke. Det er forferdelig mange kule klokker å velge blant. Den jeg har på meg nå er fra da jeg vant Formel 3, og jeg er litt stolt over graveringen på baklokket. «Dennis Hauger No. 1». Det er den jeg bruker mest, kanskje fordi den betyr noe helt spesielt for meg personlig.

– Vi blir jo eksponert for klokker ganske ofte. Det er mange løp som har klokker klokker som en del av premien også, og klokkesponsorer er til stede som sponsorer av både løp og team.

LES OGSÅ: Er dette den beste allround-klokken under 35 000 kroner? Vi har sett nærmere på nylanseringen

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår? Vi tilbyr fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!