Nettbutikk

Lever fortsatt MoonSwatch-hypen? Stort klokkenettsted har undersøkt saken

MOONSWATCH: Kaos utenfor Swatch-butikk i London på lanseringsdagen. | Foto: Klokkr / Swatch

Lever fortsatt MoonSwatch-hypen? Stort klokkenettsted har undersøkt saken

MOONSWATCH: Kaos utenfor Swatch-butikk i London på lanseringsdagen. | Foto: Klokkr / Swatch
Har sett nærmere på tilbudet og etterspørselen.

Det er ganske nøyaktig et halvt år siden MoonSwatch ble lansert. Omega og Swatch sin rimelige utgave av Speedmaster ble en umiddelbar suksess og folk gikk mann av huse for å få tak i et eksemplar.

Siden den gang har det vært vanskelig å få tak i en av de elleve variantene. Swatch Group sa først at de også kom til å bli solgt på nett, men har senere gått tilbake på dette. Dermed selges de kun i utvalgte Swatch-butikker (og dessverre ikke i Norge).

Nylig undersøkte Fratello Watches om hypen rundt klokken fortsatt lever.

– Vi har holdt øye med flere Swatch-butikker i inn- og utland i søken etter svar, skriver det Nederland-baserte nettstedet.

– Det kortet svaret er et rungende ja! Hypen er ikke like stor som i mars, men vi har en del bevis på at den fortsatt lever. For eksempel var det lange køer i London senest i slutten av september. Det er vanskelig å se for seg at den blir helt borte på et par uker. Dette betyr at folk fortsatt står i kø for å få kjøpe MoonSwatch.

– Det er køer flere steder. I Rotterdam er ikke alltid kø, men etterspørselen er fortsatt stor. De pleier å sette opp skilt om hvilke to-tre modeller som er tilgjengelig og disse skifter stadig. Det betyr at modellene de får inn rives vekk fra hyllene.

LES OGSÅ: Vi fikk tak i MoonSwatch i sommer. Dette er vår dom over klokkene

MOONSWATCH: Misson to Earth (fra venstre), Jupiter og Pluto. | Foto: Klokkr

På vei ned?

Hvor lenge MoonSwatch skal produseres vites ikke, men i artikkelen spekuleres det i om klokken kanskje blir tilgjengelig for kjøp på nett til slutt. Uansett virker det som de fleste som er i markedet for en MoonSwatch kommer til å få tak i en etter hvert.

– Kanskje har det dødd litt ut. Å se en MoonSwatch på noen sitt håndledd er definitivt ikke vanlig, men det skaper ikke den samme entusiasmen som tidligere. Når det er sagt så nyter fortsatt folk MoonSwatch for hva den er: En morsom klokke til en rimelig penge.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

MISSION TO MARS: En av elleve MoonSwatch-modeller. | Foto: Swatch

Sett denne?