Nettbutikk

Mener ny Omega-modell er den «kjedeligste» lanseringen i år

OMEGA: Her med modell CK 859. | Foto: Unsplash / Instagram

Mener ny Omega-modell er den «kjedeligste» lanseringen i år

OMEGA: Her med modell CK 859. | Foto: Unsplash / Instagram
Men det er ikke nødvendigvis negativt...

– Når det kommer til klokker kan kjedelig være bra.

Det skriver Fratello Watches i en artikkel om Omegas nye CK 859 (som nå virker å ha gått ut av produksjon allerede)

Klokker har tidligere dekket nylanseringen i svært positive ordlag. Les mer her: Mener denne modellen er Omega sin «best bevarte hemmelighet» og her: Mektig imponert av «oversett» Omega-modell: – Bør appellere til alle som kjenner merkets historie.

Fratello har derimot en annen innfallsvinkel.

– Jeg leste noen overskrifter som hyllet Omega CK 859 som en av årets beste og mest spennende lanseringer, men jeg klarte ikke være enig. Det er den mest kjedelige lanseringen i år. Når det er sagt må ikke det nødvendigvis være negativt. Noen merker har en tendens til å hausse opp nye modeller uten grunn og jakte trender med nye farger som har slått an hos andre merker.

– Noen ganger er det derfor bedre å holde det enkelt. Det resulterer ofte i en kjedelig klokke. Derfor burde vi heller omfavne kjedelig og se på de mange fordelene ved dette.

LES OGSÅ: Er dette den beste allround-klokken under 35 000 kroner? Vi har sett nærmere på nylanseringen

Annerledes

Omega CK 859 kan beskrives som en litt annerledes klokke. Den har ikke automatisk urverk (men manuelt), den kommer ikke på lenke, den har ikke dato og den er heller ikke særlig vanntett.

Den er heller ikke spesielt rimelig og koster 71 300 kroner i butikk. Det er mer enn Seamaster 300, Speedmaster og Aqua Terra.

– Når jeg ser på denne klokken ser jeg et nydelig utført vintage-design. Ingen store dikkedarer, bare en moderne tolkning av et enkelt design fra 1930.

– Dette er ment som en påminnelse om at enkelt og kjedelig er bra. Om du ikke tror meg kan du ta frem din kjedeligste klokke og bruke den en uke. Da er det store sjanser for at du kommer til å like det mye mer enn du kanskje tror. Det var hvert fall det som skjedde da jeg prøvde denne klokken.

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?