Nettbutikk

Tom Brady forteller hvilken klokke han er forelsket i akkurat nå

IWC: Ambassadørene Tom Brady og Lewis Hamilton på hver sin side. Administrerende direktør Christoph Grainger-Herr i midten. | Foto: IWC

Tom Brady forteller hvilken klokke han er forelsket i akkurat nå

IWC: Ambassadørene Tom Brady og Lewis Hamilton på hver sin side. Administrerende direktør Christoph Grainger-Herr i midten. | Foto: IWC
Superstjernen røper.

Tom Brady er en av NFLs aller største legender. Han er også svært klokkeinteressert og bør ha nok penger til å kjøpe det meste han ønsker.

Riktignok er han ambassadør for IWC, så det hadde kanskje ikke falt i kjempegod jord om han viste seg med masse forskjellige merker, men amerikaneren har vært fan av pilotklokke-spesialisten lenge.

Nylig skrev han et innlegg for Hodinkee hvor han forklarte om sin klokkeinteresse og hvilken modell han er forelsket i akkurat nå.

– Jeg er ambassadør nå, men lenge har jeg vært tilhenger av IWC. På college var skjermspareren min faktisk en IWC GST Automatic Alarm. Jeg syns det var den «cleaneste» klokken og jeg håpet å eie den en dag, men tenkte ikke at det var realistisk, sier han.

– Etter at vi vant Super Bowl i 2002 kjøpte jeg meg endelig klokken jeg hadde ønsket meg. Etter seieren hadde jeg litt ekstra penger i lomma og gikk ned til Tourneau i New York og gikk ut med en IWC. Jeg har den fortsatt i dag.

Ny kjærlighet

Klokken han i dag er forelsket i er dog en litt annerledes modell.

– I dag er jeg her med en Big Pilot’s Watch TOP GUN Edition «Mojave Desert» som jeg skal auksjonere bort til et godt formål. Mitt navn er på baklokket, men den vil ikke være min så lenge. Jeg bruker den i dag og så vil den gå til noen andre. Sånn ser jeg på de fleste klokkene mine generelt. Til slutt vil de gå til familien min eller som i dette tilfelle, veldedighet. Jeg elsker at man kan bruke Big Pilot’s Watch TOP GUN Edition «Mojave Desert» så uformelt. Det er en fantastisk klokke og jeg har brukt min masse.

LES OGSÅ: Mener IWC sin rimeligste klokke også er den mest betydningsfulle

IWC: Big Pilot’s Watch TOP GUN Edition «Mojave Desert». | Foto: IWC
IWC-AMBASSADØR: Amerikan fotball-spiller Tom Brady med Big Pilot’s Watch TOP GUN Edition «Mojave Desert» på armen. | Foto: IWC

På jakt etter noen skikkelige fine klokkebokser til en god pris? Sjekk ut Klokkr sin egen nettbutikk her!

Sett denne?